Duel sub semnul echilibrului în Moldova între FC Botoșani și Viitorul!

Autor:
Publicat: 27/10/2018 | 07:17
Duel sub semnul echilibrului în Moldova între FC Botoșani și Viitorul!

FC Botoșani va întâlni astăzi în runda a XIII-a a Ligii I, ultima a turului acestui sezon regular, formația Viitorul Constanța.

Costel Eanche, antrenorul principal al FC Botoșani se aștaptă la un duel foarte echilibrat și spune că Viitorul a arătat că are forță.

„Dacă ne amintim și de anul trecut, jocurile s-au încheiat 1-0, 2-1, 3-2, a existat un echilibru și cred că și săptămâna asta o să vedem tot un joc echilibrat. Avem cred de-a face cu o echipă care are forță și suntem convinși că trebuie să depunem multe eforturi pentru a ne atinge obiectivul. În general, noi am făcut jocuri spectaculoase și a ieșit un spectacol frumos atunci când jucătorii au jucat deschis. Ideea este că trebuie să trecem de partea asta de boemă, de a vedea lucrurile doar în spectacol pentru că avem nevoie să acumulăm puncte, încă suntem un pic în deficit și trebuie să fim eficienți, nu neapărat spectaculoși. Dacă eficiența vine și pe fondul unui joc spectaculos atunci suntem cu toții mulțumiți: spectatori, voi și noi”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani.

Partida din ultima rundă a turului Ligii I dintre FC Botoșani și Viitorul Constanța, va începe la ora 18:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

 

Echipe probabile FC Botoșani- Viitorul Constanța

FC Botoșani: Ed. Pap- A. Patache, G. Miron, A. Burcă, A. Dumitraș- R. oaidp, J. Rodriguez- C. Golofca, H. Onghenda, D. Fabbrini- M. Roman II.

Antrenor principal: Costel Enache

Viitorul Constanța: V. Cojocaru- S. Mladen, S. Luchin, B. Țîru, B. de Noijer- V. Achim, T. Băluță, I. Vână- A. Mățan, A. Natkho, D. Drăguș.

Antrenor principal: Gheorghe Hagi