Duel tare pentru un loc în finala EURO 2019 între Spania și Franța!

Autor: Cristian P
Publicat: 27/06/2019 | 13:05
Duel tare pentru un loc în finala EURO 2019 între Spania și Franța!

Spania și Franța se vor duela – astăzi, de la ora 22:00 – în cea de-a doua semifinală a Campionatului European de tineret. Reprezentativa de tineret a Spaniai va întâlni joi, 27 iunie, de la ora 22:00 pe „Stadio Città del Tricolore” din Reggio Emilia selecționata Franței în cea de-a doua semifinală a turneului final al Campionatului European de tineret, competiție care are loc în această perioadă în Italia și San Marino.

Duelul dintre cele două se va disputa la puțin timp după prima semifinală a turneului final care va pune față în față selecționatele României și Germaniei, duelul fiind programat pe „Renato Dall’Ara” din Bologna de la ora 19:00.

Adversara din semifinale a Spaniei, Franța, a acces în „careul de ași” al turneului final după ce s-a clasat pe locul 2 în Grupa C, grupă câștigată de România, fiind cea mai bine echipă clasată pe locul secund în cele trei grupe de la EURO 2019.

Spania a acces în „careul de ași” de la EURO 2019 după ce a terminat prima în Grupa A din care a făcut parte după două victorii (n.r. Spania- Belgia 2-1, Spania- Polonia 5-0) și o înfrângere (n.r. Spania- Italia 1-3). Cu toate că au acumulat 6 puncte, la fel ca și Italia și Polonia, Spania a fost avantajată de golaveraj într-un clasament întocmit în trei cu Italia și Polonia.

Dacă ibericii au cunoscut gustul înfrângerii la acest turneu final chiar în fața gazdelor, „Les Bleus” sunt neînvinși la EURO 2019, terminând grupa cu 7 puncte la fel ca și România, dar cu un golaveraj inferior „tricolorilor”. În grupe, francezii au obținut două victorii (n.r. Franța- Anglia 2-1, Franța- Croația 1-0) și o remiză (n.r. Franța- România 0-0).

Duelul dintre Spania și Franța va fi transmis în direct de TVR 1 și TVR HD.

Citește și...