Dueluri tari programate astăzi în turul sferturilor de finală ale Europa League!

Autor: Cristian P
Publicat: 11/04/2019 | 16:08
Dueluri tari programate astăzi în turul sferturilor de finală ale Europa League!
După spectacoul total din Champions League, astăzi vom avea patru dueluri de foc în cadrul manșei tur a partidelor din sferturile de finală ale Europa League.

La Praga, Slavia, surpriza acestei ediții din Europa League, iar cehii au de partea sa norocul ca Chelsea, adversara din această seară urmând a odihni mai mulți titulari având în vedere că în week-end londonezii se vor duela cu Liverpool într-un meci extrem de important în Premier League, duel în care Chelsea își joacă o carte importantă la un loc în ediția viitoare a Champions League.

În plus, moralul la Praga este ridicat după ce Slavia a reuşit o revenire de senzaţie în meciul retur cu Sevilla, iar echipa este lider autoritar în campionat.

Interesant se anunță și duelul de pe „Da Luz” dintre Benfica și Eintraht Frankfurt, dar și cel de pe „Emirates” unde Arsenal Londra va primi vizita celor de la Napoli într-un meci ce ține caul de afiș al acestei faze din cadrul Europa League.

În ultimul sfert de finală se vor duela cele două formații spaniole calificate în această fază a competiției, Villareal urmând a primi vizita celor de la Valencia.

Toate cele patru partide din manșa tur a sferturilor de finală a Europa League sunt programate în această seară de la ora 22:000 și vor fi transmise în direct de Digi Sport, Teleko Sport și Look.

Manșa retur a partidelor din cadrul sferturilor de finală ale Europa League vor avea loc săpttămâna viitoare, joi, 18 aprilie de la ora 22:00.

Program tur sferturi Europa League:

joi, 11 aprilie, ora 22:00

Villarreal- Valencia

Benfica- Eintracht Frankfurt

Slavia Praga- Chelsea

Arsenal- Napoli

Citește și...