Fosta concurentă de la Asia Express a născut după 12 ore de travaliu. Primele imagini cu bebelușul: “Deci tu ai…”

Publicat: 15/09/2020 | 12:31

După 12 ore de travaliu, Alina Ceușan a adus pe lume un băiețel perfect sănătos! În culmea fericirii, bloggerița a publicat și primele imagini cu bebelușul.

Alina Ceușan și soțul ei au devenit părinți pentru prima dată! Bebe Tisha a fost așteptat de întreaga familie, iar azi-noapte, la 5 dimineața, a venit pe lume. Data preconizată era 14 septembrie, așa că luni bloggerița a mers la spital. Și-a ținut fanii la curent cu absolut tot, iar emoțiile au fost la cote maxime.

După 12 ore de travaliu, Alina Ceușan a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. În momentul de față, proaspăta mămică se află la Terapie Intensivă. Vedeta a promis că va povesti în detaliu experiența cezarienei, după ce se va pune pe picioare. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL MONSTRU LA BRAVO AI STIL! ANDREEA TONCIU, DESFIINȚATĂ: ”EȘTI O MIZERIE DE FEMEIE”)

„12 ore de travaliu, o oră de împins, o cezariană și mai târziu… Vi-l prezint pe bebe Rock Tisha. 15.09.2020, 4:44. Primele mele cuvinte au fost: ”Deci tu ai fost în burtica mea, în tot acest timp”., a scris Alina Ceușan în dreptul imaginilor cu băiețelul ei.

Alina Ceușan a născut

Alina Ceușan a anunțat în februarie că este însărcinată, iar de atunci și-a ținut fanii de pe Instagram la curent cu toată evoluția sarcinii. Abia la sfârșitul lunii iunie, bloggerița a dezvăluit sexul bebelușului mult așteptat.

”Raul, avem un copil, this is real’ (râde), vom spune, uitându-ne la el. La el? Da, e băiețel.

Raul este un bărbat complet și atât de bine crescut și de charismatic, priceput la toate, și totuși cu o viziune artistică, încât mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la el. Vor fi câteva luni de vis în care vom sta doar noi și cei apropiați nouă acasă cu el, că va fi o perioadă frumoasă de tranziție de la „te așteptăm’ la „ești aici’.

În fiecare moment, o să creștem un bărbat așa cum trebuie, puternic pentru cei din jurul lui, dar sensibil la ce-i aruncă viața-n cale, hotărât să ajungă unde își propune, dar înțelegător cu oamenii, practic în viziune, dar visător când vede o pasăre pe cer, în zilele de vacanță. Așa îl văd”, a declarat, atunci, Alina Ceușan pentru Elle.

Alina Ceușan și Raul Tișa s-au căsătorit în 2019

Alina Ceușan și Raul Tișa s-au căsătorit civil pe 8 iunie 2019 în Parcul Central din Cluj-Napoca. Blondina a transmis atunci un mesaj emoționant pentru cel care i-a devenit soț, după șapte ani de relație. (VEZI ȘI: FOSTA SOȚIE A LUI ALIN OPREA, BĂTAIE CU PORTARII LA ȘCOALĂ: ”A VENIT SMURD-UL ȘI L-A LUAT”)

“Ai venit în viața mea ca o mașină sport: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte călduroasă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să fur lumina reflectoarelor, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să mă îndepărtez când trebuie, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate. Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată. Astăzi, este din nou prima zi. Cu dragoste, A”.

Cununia religioasă și petrecerea au avut loc pe 6 iulie 2019 la Castelul Banffy. Mirii au sărbătorit marele eveniment alături de peste 700 de invitați.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.