A bătut-o chinezul?! După Bianca Drăgușanu, Monica Gabor șochează și ea. A apărut cu corpul plin de vânătăi

Publicat: 28/03/2019 | 09:30

În urmă cu câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu a fost implicată într-un scandal cu iubitul ei, Alex Bodi, de care s-a spus că ar fi fost agresiv cu ea. Nici nu s-a „răcit” bine acest subiect, că o altă vedetă șochează. Monica Gabor este cea care a apărut pe rețelele de socializare plină de vânătăi.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu trăiește de ani buni în America, alături de iubitul ei, Mr. Pink. Deși au mai existat diverse zvonuri că relația dintre ei scârție, imaginile postate de Monica arată contrariul, vedeta se bucură de tot confortul pe care chinezul îl oferă, atât ei, cât și fiicei sale, Irina. Recent, Monica Gabor a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, iar pe mâna dreaptă avea o mare vânătaie. Să fie oare Mr. Pink violent cu Monica Gabor?

Bianca și Alex, momente tensionate

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, a doua zi după mega-petrecerea pe care Bianca a organizat-o pentru a-și celebra ziua ei de naștere, cei doi au fost protagoniștii unor momente tensionate care se pare că ar fi degenerat, după ce și-ar fi aruncat mai multe cuvinte grele. Se pare că de la ceartă la violențe nu ar mai fi fost decât un pas. Conform unor surse din anturajul celor doi, Bianca ar fi fost agresată de fostul iubit. Alex Bodi ar fi  învinețit-o pe blondină, iar acest lucru se vede destul de clar în fotografiile pe care vedeta le-a postat recent. Pe brațul Biancăi Drăgușanu se poate observa o ”frumusețe” de vânătaie, care ar purta, spun sursele noastre, „semnătura” fostului ei partener.

”S-au certat destul de tare. S-a ajuns la îmbrânceli. Bianca are mai multe vânătăi pe corp. Se observă destul de clar că a fost agresată de Alex. A fost bruscată de el. De data aceasta, e foarte hotărâtă sa nu-l mai ierte. Alex a recunoscut faptul că a comis-o”, a mărturisit o persoană din anturajul celor doi. (Vezi AICI imaginile)

Citește și...