După ce a scos „sud-americanii” din Malta din Champions League, „Bursucul” se pregătește de examenul Dinamo Zagreb: „Vă las pe voi să spuneți cât e de greu!”

Publicat: 20/08/2020 | 13:26
După ce a scos „sud-americanii” din Malta din Champions League, „Bursucul” se pregătește de examenul Dinamo Zagreb: „Vă las pe voi să spuneți cât e de greu!”

CFR Cluj s-a calificat în turul doi preliminar al Champions League după ce a dispus cu 2-0 (0-0) îm Malta de Floriana FC. Campioana României a avut parte de o încleștare mult mai dificilă decât s-ar fi așteptat, „alb-vișinii” reușind să se impună cu 2-0 grație golurilor înscrise de Mike Cestor (min. 53) și Cătălin Golofca (min. 90+7).


BILETUL ZILEI » PROCENTAJ 100% SĂPTĂMÂNA ACEASTA » AȘA PARIEM ASTĂZI PENTRU UN NOU „VERDE!”

„Bursucul” a afirmat că imediat după fluierul final al confurntării din Malta gândul i-a zburat la duelul din turul al doilea preliminar al Champions League cu Dinamo Zagreb, meci care se va disputa pe 25 august de la ora 20:00 în „Gruia”.

„Dacă o să spun că Dinamo Zagreb e o echipă bună, o să ziceți că exagerez. Vă las pe voi. Orice rezultat în afară de calificare era un dezastru. Cu Dinamo Zagreb presiunea mai mare e pe ei. Noi ne dorim foarte mult, avem nevoie de jucători să vină, că am fost la limită azi. Am avut jucători pe care anul trecut nu îi foloseam. Omrani sigur nu va juca cu Dinamo Zagreb. Nu au fost soluții. Djokovic va juca, a avut două teste negative. Dacă la juca cu Clinceni, va juca și cu Dinamo. Omrani nicio șansă, Păun nu își va reveni. Să vedem și situația lui Debeljuh. Bălgradean a fost o prezență surpriză. Acolo mi-era frică. A ieșit pe centrări, a dat siguranță, a vorbit foarte mult, se vede că are experiență și este un jucător valoros”, a declarat Dan Petrescu.