Biletul Zilei » Procentaj 100% săptămâna aceasta » Așa pariem astăzi pentru un nou „VERDE!”

Publicat: 20/08/2020 | 11:18
Biletul Zilei » Procentaj 100% săptămâna aceasta » Așa pariem astăzi pentru un nou „VERDE!”

Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Pentru a treia oară la rând săptămâna aceasta ne-am dublat investiția. Am mizat pe favorite și am câștigat. Astăzi țintim cel de-al patrulea „verde” consecutiv al săptămânii cu selecții din fotbal și baschet.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Deschidem  Biletul Zilei de astăzi cu o selecție din baschet din NBA. Milwaukee Bucks are de luat o revanșă după ce a fost învinsă surprinzător în primul meci de către Orland Magic. Diferența de valoare este evidentă și ar trebui să asistăm la o partidă dominată clar de Bucks. Vom paria că Orlando Magic va pierde la o diferență de cel puțin opt puncte.

Pentru cea de-a doua selecție de pe Biletul Zilei vom paria pe fotbal și vom merge în SUA unde în MLS vom avea derby-ul dintre New York Red Bulls și New York City. Se anunță „cod roșu” de goluri motiv pentru care vom paria pe minim două reușite în meci, selecție câștigătoare în 13 din cele 14 confruntări directe din întrecerea internă.

Pentru ultima selecție de pe Biletul Zilei de astăzi vom paria tot pe fotbal de la duelul care va avea loc în China între Guangzhou Evergrande și Jiangsu Suning. Este un meci care promite mult spectacol și goluri motiv pentru care vom paria în consecință pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj, selecție câștigătoare în patru din ultimele cinci directe.

Biletul Zilei                     
ora 13:00, Guangzhou Evergrande – Jiangsu Suning, peste 1.5 goluri, cota 1.20
ora 01:00, Milwaukee Bucks – Orland Magic, Bucks -7.5 puncte, cota 1.42
ora 02:00, New York Red Bulls – New York City, peste 1.5 goluri, cota 1.22
Cota totală: 2.02