După ce au făcut circ în Mamaia, Brigitte și Ilie Năstase s-au întâlnit azi la tribunal

Publicat: 02/05/2018 | 10:21

La doar câteva zile distanță de la scandalul răsunător pe care l-au provocat în timpul vacanței de 1 mai, Brigitte și Ilie Năstase au astăzi o întâlnire de gradul zero în fața instanței.(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Motivul? Azi, 2 mai, are loc primul termen din divorțul dintre cei doi soți, care au avut un mariaj presărat cu certuri și numeroase despărțiri.

Brigitte Năstase și soțul ei s-au întâlnit la tribunalul din Sectorul 4 –  niciunul dintre ei nu a oferit vreo declarație. Potrivit Spynews.ro, soția lui Ilie Năstase a intrat în clădire, grăbită parcă să ajungă în fața magistraților. Divorțul e un subiect des întâlnit între cei doi soți, care au traversat mai multe episoade de cumpănă de-a lungul timpului.. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar).

Brigitte și Ilie Năstase au petrecut împreună mini vacanța de 1 mai. Cuplul a fost implicat într-un scandal, care a izbucnit pe litoralul românesc.

Citește și: Brigitte Năstase a venit plină de sânge la club, în Mamaia!

Brigitte a devenit soția lui Ilie Năstase în urmă cu aproape cinci ani

Brigitte Sfăt a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă. La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfăt, dar acesta a murit în 2002. Brigitte, pe atunci în vârstă de 25 de ani, a devenit milionară, văduvă şi cu un copil. De asemenea, ea a continuat afacerile primului soț.

Brigitte s-a căsătorit civil cu Ilie Năstase pe 17 iunie 2013 la Timișoara. Ceremonia religioasă a avut loc pe 9 iunie 2013, iar petrecerea s-a desfășurat la Poiana Braşov. La nuntă le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase scandaluri, despărţiri şi împăcări. La începutul lunii martie 2018, ei au anunțat că divorțează, dar separarea oficială a fost amânată, pentru că ei nu s-au prezentat, iar actele au expirat. În trecut, fostul tenismen a fost căsătorit cu Amalia Năstase. Ei au anunţat separarea în prag de Valentine’s Day în 2010, după 13 ani de relaţie şi 7 de căsnicie. Amalia și Ilie Năstase au împreună doi copii.

Citește și...