După ce a cântat la funeraliile Prințesei Diana, Elton John va cânta la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Autor: Alina Nistor
Publicat: 17/05/2018 | 08:40

Elton John va cânta la nunta Prințului Harry cu Meghan Markel! (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Vestea vine la 21 de ani de când artistul a interpretat faimoasa melodie „Candle in the wind” în memoria Prințesei Diana care a murit într-un accident de mașină în 1997. (CITEȘTE ȘI: TATĂL LUI MEGHAN MARKLE NU VA PARTICIPA LA NUNTA REGALĂ! EL VA FI OPERAT PE INIMĂ)

Elton John a fost extrem de apropiat de Prințul Harry și Prințul William după moartea mamei lor. Între Prințesa Diana și artistul de peste Ocean a existat o prietenie sinceră și de durată. Așa că prestația lui nu poate fi decât un motiv de bucurie pentru Prințul Harry, dar și invitații de seamă care vor participa la nunta regală. Elton John și-a contramandat deja concertele pe care le avea în acea perioadă în Las Vegas. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)

Prințul Harry și Meghan Markle se căsătoresc pe 19 mai

Pe 19 mai, la Capela de la Castelul Windsor, Prințul Harry se va căsători cu fosta actriță de origine americană, Meghan Markle. Aceasta e prima căsătorie a lui Harry, în timp ce Meghan va păși pentru a doua oară la altar. Potrivit informațiilor furnizate de Casa Regală Britanică, în ziua cea mare, Meghan va fi condusă la altar de tatăl său, Thomas Markle, în timp ce mama sa, Doria Ragland, o va însoți în mașina care o va duce la biserică. (CITEȘTE ȘI: LISTA VEDETELOR INVITATE LA NUNTA PRINȚULUI HARRY CU MEGHAN MARKLE)

Citește și...