După ce s-a împăcat cu soţia, fostului boss de la ”asigurări” i-a apărut un Bentley nou. Ce coincidenţă!

Publicat: 07/12/2016 | 00:40

După ce şi-a cheltuit banii şi anii cu „bunesa” Oana Marica doar pentru ca aceasta să-l părăsească pentru Indianul Talpă Iute (doctorul estetician Renert Gad poreclit Winettou), Radu Frîncu face ceva ce înţelepciunea populară îţi recomandă să eviţi: îşi înşală amanta cu nevasta. Şi nu oriunde, ci la Susai, un loc pe care legenda spune că nu l-a văzut nicio nevastă, niciodată. (Toate cosmeticele si parfumurile pe parfumeria.ro, siteul nr. 1 de shopping al vedetelor).

O mână spală pe alta şi ambele spală caşcaval

Radu şi Catrinel Frîncu nu s-au căsătorit neapărat pentru că dragostea le-a înceţoşat privirile. Din contră, au făcut-o pentru că dragostea de bani le-a limpezit minţile. N-a fost dragoste ca-n poezie, ci simbioză ca-n biologie. Cu el şef în asigurări şi ea şefă la ASF (autoritatea care reglementează firmele de asigurări, v-aţi prins), cei doi au avut o căsnicie cu de toate, până când Oana Marica a apărut ca o cometă cu silicoane în viaţa lor şi a fost la un pas să-l ruineze pe bietul Radu, cel care ajunsese la un moment dat chiar să retrogradeze, de la Ferrari, la Logan. Atât de sărac părea Frîncu cu maşina aia încât se zice că cerşetorii veneau extrem de rar la el la geam, când stătea la semafor, şi atunci veneau CA SĂ-I DEA NIŞTE BANI!

Dacă nu ne credeţi că relaţia Radu – Catrinel e aur curat, aflaţi aşa: cei doi tocmai s-au împăcat şi, ca din senin, prima zi de împăcare a coincis cu prima zi în care Radu Frîncu conducea un nou Bentley, valoare de piaţă 200.000 de euro.

Cu ce perversiune i-a uluit Frîncu pe ceilalţi milionari la munte

Mişcarea de a-şi duce NEVASTA în weekend la Susai, loc pe care tradiţia ancestrală a playboy-lor trecuţi de a doua tinereţe spune că trebuie să-l rezervi exclusiv amantelor, a fost una privită de către toţi cei prezenţi ca o perversiune nemaivăzută şi mulţi au strâmbat bătrâneşte şi oarecum scârbiţi din nas. Om fi noi deschişi la minte, dar chiar aşa, SĂ-ŢI SCOŢI NEVASTA LA MUNTE ÎN WEEKEND? Doamne Dumnezeule, dar în ce vremuri trăim?! D-astea fac tinerii în ziua de azi, aia învaţă ei de pe internet?!

Blestemul zăpezii la milionari: când ninge prea mult nu mai vede nimeni că ai maşină de 200.000 de euro.
Blestemul zăpezii la milionari: când ninge prea mult nu mai vede nimeni că ai maşină de 200.000 de euro.

Şi, dacă tot s-a apucat să rupă toate prejudecăţile şi datinile străbune de milionari, Frîncu a mai făcut o nefăcută: şi-a deszăpezit Bentley-ul de 200.000 de euro cu mâneca de la costumul de schi. Bogner nu orice prelată de derdeluş! Şi-o fi amintit în acele momente nebunaticul Radu de vremurile în care se dădea cu Logan-ul? Nu de alta, dar zăpada pare trimisă de Dumnezeu ca să ne aducă aminte că toţi suntem egali în faţa lui indiferent ce maşină am avea. Doar aţi văzut ce bine seamănă un Logan acoperit complet de zăpadă cu un Bentley în aceeaşi situaţie, nu? Bine, şi ăştia de la Bentley sunt fraieri. Păi, la banii ăia, sigur se mai poate inventa un sistem de 10-20 de mii care să nu permită zăpezii să se aşeze pe maşină, nu? N-ai cu cine, frate, mecanicii ăştia nu-şi cunosc clienţii, zău aşa!

Cât despre Radu Frîncu şi noua lui relaţie cu fosta fostă nevastă (actuala actuală), se anunţă vremuri strălucitoare şi promitem să vă relatăm despre ele cu lux (cum altfel?) de amănunte.

( Partidul Romania Unita propune: Amnistie fiscala – prejudiciile se vor recupera esalonat in 10 ani – si Amnistie Penala – cu exceptia infractiunilor cu violenta si a celor de „siguranta nationala”).

Ana Manole

Citește și...