După ce s-au împăcat, SIŞU şi PUYA au devenit senzaţie printre internauţi. Iată ce s-a întâmplat când s-au întors „după blocurile gri“

Publicat: 10/04/2017 | 11:12

Fanii trupei „La Familia“ au avut o surpriză, acum câteva luni de zile, atunci când Sişu şi Puya au anunţat că se vor întoarce în această formulă pe scena românească.

Cei doi par să fi trecut peste neînţelegeri, s-au împăcat şi chiar plănuiesc să scoată şi un nou album. Până la acest pas, însă, ei au vrut să le demonstreze fanilor că sunt la fel ca înainte, aşa că şi-au făcut un vlog pe YouTube. Încă de la primul episod s-au bucurat de-un real succes şi au fost felicitaţi rapid de către prietenii virtuali. În plus, în unul dintre filmuleţe au refăcut coperta albumului „Nicăieri nu-i ca acasă“ şi s-au întors la celebrele „blocuri gri“ despre care cântau în urmă cu aproape 20 de ani. Totuşi, în clipa în care au ajuns în respectiva zonă din sectorul 3 pe care şi-o aminteau, au constatat că blocurile au devenit între timp… roz, după ce-au fost recent reabilitate.

Coperta albumului „Nicăieri nu-i ca acasă“ vs. varianta 2017
Coperta albumului „Nicăieri nu-i ca acasă“ vs. varianta 2017

„Lumea trebuie să ştie ce se întâmplă între melodii acum. Dacă nu ai pus nimic pe net, lumea se supără. Am reuşit cu două versuri de pe albumul ăsta să supăr şi oameni din Noua Zeelandă. Am fost chemat la secţia 13 de Poliţie să dau declaraţii“, a povestit Puya.

 

Citește și...