După ce și-a operat nasul, Carmen de la Sălciua, din nou în cabinetul medicului estetician. A ținut să se afle chiar de la ea

Publicat: 07/11/2019 | 10:45

Carmen de la Sălciua a ajuns din nou în cabinetul medicului estetician care i-a făcut rinoplastie în urmă cu doi ani. Înainte să afle sfaturile, recomandările specialistului în legătură cu noua intervenție, cântăreața a făcut public un mesaj, care i-a bucurat pe mulți dintre fanii ei.

Citește și: Plușica de la Puterea Dragostei a confirmat relația cu artistul Culiță Sterp. Motivul pentru care cântărețul nu și-a asumat public totul

Carmen de la Sălciua, din nou în cabinetul medicului estetician

La 31 de ani, frumoasă vârstă împlinită pe 2 octombrie, Carmen de la Sălciua a decis “să-i fie sculptată” frumusețea din nou cu ajutorul medicinei estetice. Ea a mers ieri la programarea pe care și-a făcut-o la același doctor care i-a făcut rinoplastie în 2017. Înainte să intre în cabinet, ea a dezvăluit că își va face o nouă interenție estetică, însă nu a spus despre ce este vorba. În schimb, le-a mărturisit fanilor care au întrebat-o cum se numește cel care “i-a tunat” nasul.

Citește și: Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp se pregătesc de nuntă. Când va avea loc marele eveniment

“M-au întrebat foarte multe persoane pe privat unde mi-am făcut operația de micșorare a nasului! Aici mi-am făcut-o, la dr. Ovidiu Ivan (…). Și, din punctul meu de vedere, este cel mai bun. Acum am venit «în vizită din nou»”, a scris cântăreața când a urcat poza pe Instagram Stories.

În urmă cu o zi, Carmen de la Sălciua a fost surprinsă de actualul ei iubit, Culiță Sterp, cu un dar inedit: i-a oferit un urs roz, realizat din trandafiri de ceară. De ceva vreme bună, îndrăgita cântăreață face foarte mult sport și este atentă la ce mănâncă.