Plușica de la Puterea Dragostei a confirmat relația cu artistul Culiță Sterp. Motivul pentru care cântărețul nu și-a asumat public totul

Publicat: 02/11/2019 | 11:46
Plușica de la “Puterea Dragostei”, pe numele din buletin Raluca Marina Gheorghe, a confirmat relația pe care a avut-o, de fapt, cu artistul Culiță Sterp. Mărturisirea-bombă vine după ce luni întregi, ei nu și-au asumat povestea de iubire, iar un prieten din anturajul lor a dezvăluit motivul pentru care cântărețul nu și-a dorit să se știe că se iubește cu fosta concurentă a emisiunii prezentată de Andreea Mantea.

Plușica de la “Puterea Dragostei” a confirmat relația cu artistul Culiță Sterp

Plușica, una dintre tinerele care au participat la “Puterea Dragostei”, a acceptat să apară într-un episod de vlog de-al Ralucăi, una dintre prietenele pe care și le-a făcut în timpul show-ului de la Kanal D. În timpul filmării, șatena a fost provocată la un test de siceritate și a recunoscut că între ea și Culiță Sterp a fost ceva mai mult decât se știa până acum. Tânăra l-a însoțit în urmă cu câteva luni în mai multe locuri în care cântărețul avea de onorat spectacole.

“A fost foarte frumos ce a fost…”, a mărturisit Plușica de la “Puterea Dragostei”, având pe buze un zâmbet trist… probabil a fost cuprinsă de nostalgia amintirilor pe care le are cu artistul Culiță Sterp.

Citește și: Carmen de la Sălciua, cerută în căsătorie de Culiţă Sterp, în prezenţa a 300 de oameni

Motivul pentru care cântărețul nu și-a asumat public totul

O sursă din anturajul celor doi foști parteneri susține că artistul Culiță Sterp nu voia să își asume relația cu Plușica pentru că era mai bine pentru cariera lui să apară drept un bărbat singur. În prezent, el este într-o relație cu fosta soție, Carmen de la Sălciua, cu care s-a împăcat relativ de curând.

Citește și: Prima declarație a mamei lui Culiță Sterp despre împăcarea lui cu Carmen de la Sălciua

“Între Culiță Sterp și Plușica de la «Puterea Dragostei» a fost întotdeauna… ceva. Adică, de când, din vară, se plăceau enorm și au devenit foarte apropiați, până când Culiță s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua, cei doi se vedeau regulat și se întâlneau în secret. Plușica voia să își asume relația, ținea foarte mult la Culiță Sterp, dar el nu a acceptat să se afișeze, oficial, cu ea. Motivul nu l-au spus niciodată răspicat, dar cel mai probabil Culiță Sterp nu voia să se afișeze cu Plușica pentru că știa că e mai rentabil pentru el, ca și cântăreț, să pară burlac, succesul lui fiind unul în care conta această idee”, a declarat un apropiat al fostului cuplu format din Culiță Sterp și fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D, potrivit wowbiz.ro.

Citește și...