După Ilie Balaci, o nouă dramă în sport! Marele campion a murit și el

Publicat: 31/10/2018 | 15:11

Lumea sportului a primit o veste devastatoare astăzi. Sandor Meszaros a murit la aproape două săptămâni de când a suferit un accident vascular chiar în timpul unei curse. Cunoscutul pilot de raliuri maghiar a acuzat aceleași simptome ca fostul fotbalist Ilie Balaci, care s-a stins din viață pe 21 octombrie.

Sandor Meszaros a murit 49 de ani. El a suferit un accident vascular în timpul unei curse

Sandor Meszaros a pierdut lupta la viață după ce în urmă cu 10 zile el a făcut un accident vascular. Acesta s-a petrecut în timpul unei cursei de rally-sprint din Ungaria, când, aflat la volanul mașinii, el a pierdut controlul  și a intrat într-un copac. Medicii au intervenit de urgență, iar campionul național de motociclism și de raliuria fost transportat, în comă,

“Am ajuns acolo repede, am deschis ușa, însă pilotul a răspuns. Am vrut să-l scoatem, dar ne-a fost teamă că am putea avea leziuni ale coloanei vertebrale, a spus unul dintre spectatori, relatează libertatea.ro.
Destinul trist al lui Sandor Meszaros este asemănător cu al lui Ilie Balaci, pentru că și în cazul celui dintâi au existat dinainte simptome alarmante. Soția pilotului de raliuri a declarat în cadrul unui interviu că: au fost unele semnale proaste. Șandor a acuzat o durere de gât în dimineața dinaintea cursei, dar am crezut că a fost o inflamație, din cauză că avea amigdalele scoase. Nimeni nu se aștepta la această nenorocire. Îi plăcea raliul, era foarte fericit când concura.
Citește și: Lorena, fiica cea mare a lui Ilie Balaci, a povestit cum au fost ultimele 24 de ore din viața fotbalistului de legendă
Sandor Meszaros a lăsat în urma lui doi copii orfani de tată și o soție îndurerată.