Dusan Uhrin jr. liniștit după primul amical pierdut de „câini”: „Am avut un ritm bun!”

Autor: Cristian P
Publicat: 16/01/2020 | 08:39
Dusan Uhrin jr. liniștit după primul amical pierdut de „câini”: „Am avut un ritm bun!”

Dusan Uhrin jr. este liniștit după primul amical pierdut de „câini”. Dinamo a început cu un eșec serie amicalelor din Spania, cedând la limită, scor 1-0 (1-0) în fața codașei din Zweite Bundesliga, Dynamo Dresda, însă rezultatul nu l-a deranjat prea mult pe tehnicianul „alb-roșilor”. (VEZI ȘI: Visul frumos s-a terminat » Simona Halep eliminată în sferturi la Adelaide!)


Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 23 de către Ebert din penalty în urma unui henț în suprafața de pedeapsă făcut de Mihai Popescu. A fost suficient pentru ca echipa clasată pe locul 18 în liga a II-a germană să tranșeze duelul în favoarea sa.

La finalul meicului, Dusan Uhrin jr. nu s-a arătat prea afectat de rezultat. Ba mai mult, tehnicianul ceh a afirmat că pentru primul amical al iernii echipa sa a fost în grafic.

„Prima repriză a fost mai bună pentru noi. Am avut un ritm mai bun. În partea secundă am folosit jucătorii care nu prea au prins minute. A fost OK pentru un meci amical. Ne pregătim de campionat. Nu știu dacă a fost penalty la golul lor, nici nu contează. Ahmed Bani a fost perfect. A fost primul lui meci, împotriva unei echipe bune, Dresda, care are un buget poate de 10 ori mai mare decât noi. E un jucător bun”, a declarat Dusan Uhrin jr.

În duelul cu nemții, Dusan Uhrin jr. a mizat pe formula Straton-  Moura, D. Ciobotariu, M. Popescu, Skovajsa- Răuță, NDiaye- Moldoveanu, Fabbrini, Sorescu- D. Popa, pentru ca în actul secund pentru „câini” să evolueze Piscitelli- I. Șerban, Bejan, R. Grigore, Corbu- I. Filip, Mrzljak- Mihaiu, Bani, Sin- Perovici.

Următoarele adversare ale „câinilor” Spania sunt nemții din Liga a 2-a de la Bochum,  Osijek, echipă clasată pe locul 4 în Croația și Krasnodar echipă ce ocupă locul 2 în prima ligă din Rusia.

Citește și...