E cireașa de pe tort! Anna Lesko dansează incendiar, alături de fiul ei! Își întinde ”boticul” și…

Publicat: 17/08/2020 | 09:52

Anna Lesko a mai lovit odată, de data aceasta pe Tik Tok. Acum, nu a pozat doar indendiar ci și-a etalat și calitățile de dansatoare. Îmbrăcată în constum de baie, artista s-a ondulat lasciv, și-a sărutat apăsat fanii, iar la scurt timp în scenă a intrat și fiul ei. La fel de dezinvolt.

CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO, GOALĂ PE MARGINEA PISCINEI. FANII NU ȘI-AU PUTUT LUAT OCHII DE LA…

Anna Lesko pare că se descoperă pe zi ce trece, de câteva luni. Cântăreața care este și jurat la ”Falsez pentru tine”, emisiune de pe Pro TV, a lovit ultima dată cu un clip în care face spectacol, unduindu-și lasciv fundulețul. În scenă apare chiar fiul ei, care își imită mămica. Postarea a atras multe aprecieri, vedeta fiind lăudată în special pentru felul în care arată. ”Ce bust generos ai!”, ” Ești foarte frumoasă și băiețelul frumos să-ți trăiască!”, ” Superbă și drăguță”, sunt câteva apreciari pe care supăerba cântăreață și le-a atras.

Anna Lesko i-a mai delectat pe fani cu filmulețe, ultimul, în urmă cu mai bine de o săptămână, când și-a pus atunci în valoare sânii. Ei sunt cei care s-au mișcat dezordoonat și i-au făcut pe cei care o apreciază pe artistă să reacționeze cu multe comentarii. De bine!  Pe ritmurile unei melodii, frumoasa cântăreață s-a amuzat. A ieșit un show incendiar. ”Stai, că trebuie să comenteze frustratele urât de tine”, ”Cea mai frumoasă și stilată femeie”, ”De la o vreme parcă Lesko … Parcă a înnebunit. Dă în clocot…Cu tot ce face”, ”Umbli rău dupa armăsar, chiar nu găsești unul să te liniștească”, sunt câteva dintre remarcile fanilor Annei.

Ce vrea Anna Lesko de la viitorul iubit

Doar iubitul îi lipsește acum Annei Lesko, că în rest le are pe toate! Cum arată viitorul partener de viață al cântăreței? Chiar ea face anunțul: ”Eu sunt extrem de independentă. Fac totul singură, duc pe spezele mele o groază de lucruri. E foarte obositor aşa. Nu sunt uşor de digerat. Am reguli în casă stricte: ai desfăcut ceva, arunci ambalajul, să fie ordine, nu arunci hainele oriunde, nu te descalţi oriunde. La mine totul are locul lui. Şi în bucătărie gătesc curat. Pe de altă parte, dincolo de casă, eu nu sunt femeia care sufocă omul de lângă ea cu întrebări: ce faci, unde eşti. Mi se ofilesc urechile la discuţiile astea.

Iar ceea ce nu fac eu nu-mi place să mi se facă. Nu sunt uşor de suportat într-o relaţie. Iar dacă cel de lângă mine nu rezonează, lucrurile merg înainte pe nervii şi pe neuronii mei. Astfel încât ajung să cred că mai bine mă descurc singură, însă da, e firesc să fie nevoie de o relaţie. Dar nu e foarte uşor cu mine. Deşi de-a lungul timpului am lăsat de la mine şi am zis că dacă nu e wow, măcar să fie ok. Şi tot nu a mers”, a declarat vedeta pentru OK Magazine.