E clar, Prințul Harry și Meghan Markle divorțează! Scandal în Familia Regală a Marii Britanii de Crăciun

Publicat: 25/12/2019 | 09:27
E clar, Prințul Harry și Meghan Markle divorțează! Scandal în Familia Regală a Marii Britanii de Crăciun

Scandal în Familia Regală a Marii Britanii, iar totul s-a întâmplat chiar de Crăciun. Regina Elisabeta și-a transmis mesajul cu o cazia Crăciunului, iar toți cei au văzut-o au sesizat un amănunt șocant. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea decizie a Reginei, iar viitorul apropiat se anunță ”încins”. 

Spre surprinderea tuturor, în fotografiile de pe biroul reginei nu se regăsesc – acum – fotografiile Prinţului Harry şi al soţiei sale, Meghan. Suplimentar, lipseşte şi prinţul Andrew. În vârstă de 59 de ani, Andrew a vizionat discursul suveranei britanice la televizor, la Sandringham.

Despre nevoia de împăcare și iertare, regina a spus că ”drumul nu este mereu neted și de multe ori în acest an am simțit că este o cale destul de anevoioasă, dar pașii mici pot să conteze enorm”.

 

În astfel de condiții, cuplul Prințul Harry – Meghan Markle se află, cu certitudine, într-un impas din care nu se poate ieși decât, spun cele mai multe voci, printr-un divorț. Este clar că Regina i-a scos ”de la inimă”, cum se spune, pe cei doi, iar mesajul subliminal transmis prințului Harry este elocvent. ”Fără Meghan”. 

”O primadonă care ne-a întors spatele”

Unchiul lui Meghan Markle a atacat-o constant pe nepoata sa, punând ”paie pe foc” și nu are rețineri în a spune că Meghan sa este ”o primadonă” care a întors spatele familiei, etichetând-o drept ”râzgâiată” și afirmând că până și relația acesteia cu propriul tată se află ”pe butuci”. Imaturitatea nepoatei este considerată o realitate dureroasă, însă Meghan – cel puțin până acum – preferă să nu răspundă acestor acuzații venite chiar din partea unui membru al familiei sale.

”Meghan a fost o viciată, o primadonă care ne-a întors spatele. Nu înțeleg de ce la nunta sa nu a invitat numeroasele persoane care fac parte din viața ei, ar fi fost atât de frumos. Tatăl său, Tom, a petrecut cu ea mult timp față de alți copii, i-a fost mereu alături în tot ceea ce a întreprins. A fost râzgâiată, iată de ce comportamentul său de acum, atât de încrezut. Poate îi poartă ranchiună din cauza originii sale, de ceva legat de trecut. O percep după felul în care se raportează la diferite persoane, nu numai cu familia sa. Legându-mă de acest aspect, s-ar putea zice că e puțin imatură”, a mai spus unchiul ei, scrie yve.ro.