E doliu în Bucovina! A murit Dumitru Ibănescu

Publicat: 09/07/2020 | 09:11
E doliu în Bucovina! A murit Dumitru Ibănescu

Bucovina este în doliu, după ce Dumitru Ibănescu a murit, la vârsta de 81 de ani. Ibănescu a îndeplinit mai multe funcții, între care cea de vicepreședinte al Asociației Județene a Cooperativelor Meșteșugărești Suceava.

CITEȘTE ȘI: A MURIT PREMIERUL! URMA SĂ CANDIDEZE LA ALEGERILE PREZIDENȚIALE! ÎN CE ȚARĂ S-A ÎNTÂMPLAT TRAGEDIA

Dumitru Ibănescu a fost contabil, revizor la Societatea Cooperativă UNIREA, vicepreședinte la Uniunea Județeană a Cooperativelor Meșteșugărești, președinte la Cooperativa Constructorul și Confecția, în lunga sa carieră, scrie monitorulsv.ro. Din 18 mai 1993, Ibănescu avea să devină vicepreședinte al Asociației Județene a Cooperativelor Meșteșugărești Suceava.

E doliu în Bucovina! A murit Dumitru Ibănescu

55 de ani din viață și-a dedicat Ibănescu în slujba cooperației sucevene. Comitetul Director al Asociației Județene a Cooperativelor Meșteșugărești Suceava a transmis un mesaj, la scurt timp după trecerea lui Ibănescu în neființă. „Om de aleasă omenie, vicepreședintele Ibănescu Dumitru a fost un devotat luptător al mișcării cooperatiste. A crezut din toată inima în solidaritate, ajutor și bună înțelegere, participând la dezvoltarea cooperației ca o constucție echitabilă, echilibrată și puternică în fața provocărilor globale.

NU RATA: DOLIU PE SCENA POLITICĂ DIN ROMÂNIA! A MURIT ALEXANDRU BREZNICEANU

Acesta a trăit confruntările istorice prin care cooperația meșteșugărească din Suceava a trecut și ne-a lăsat sfatul său, de care acum ținem cont: – Solidaritatea va produce bogăție, inovație și satisfacerea nevoilor concetățenilor noștri. Să fim cei care construiesc în fiecare zi o economie bazată pe democrație, solidaritate și justiție socială, în ciuda suferințelor și incertitudinilor prin care trecem astăzi, în menținerea destinului comun bazat pe valori și principii cooperatiste -. Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-i lumineze calea, odihnindu-i sufletul”, este mesajul asociației.