Vedeta din România e însărcinată pentru a treia oară! A confirmat zvonurile: „Da, e adevărat!”

Publicat: 21/10/2019 | 14:48

Frumoasa Cristina Rus se pregătește să devină mămică, pentru a treia oară, iar bucuria pe care o trăiește este incomensurabilă. Vedeta a mărturisit că noul membru al familiei va veni pe lume în luna ianuarie și, mai mult decât atât, a dezvăluit și… sexul bebelușului.

”Sunt super însărcinată”, a exclamat Cristina Rus, mărturisind că a preferat discreția fiindcă, acum, nu se mai află sub lumina reflectoarelor. Vedeta va aduce pe lume o fetiță, iar familia așteaptă momentul cu mare nerăbdare.

„Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puțin și nasc… În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță”, spune Cristina Rus exclusiv pentru VIVA!.

În luna ianuarie, Cristina Rus va naște o fetiță

Își dorea al treilea copil

Cristina Rus a recunoscut, încă din anul 2017, că își dorește cel de-al treilea copil. ”Ne-ar bucura să avem vreo veste”, spunea ea atunci, iar bucuria din luna ianuarie va fi cu atât mai mare cu cât vedeta dorea să aducă pe lume… o fetiță.

”Am fost la mare. Toată lumea mă felicita că sunt însărcinată, dar am mâncat un pepene. Se mai întâmpla. Ne-ar bucura să avem vreo veste. De ce nu și al treilea, dar deocamdată nu avem vești. Da, mami, o fetiţă’, a spus artista către fiica ei, care striga că și ea își dorește o surioară.  „ Dacă dă Dumnzeu, noi îl primim cu mare drag. Cel  puțin cel mare era fericit când eram însărcinată. Era afectuos cu mine.(…). Trebuie să recunosc că a fost o perioadă foarte frumoasă în viață mea, în lumina reflectoarelor,  dar 10 sau 11 ani  cred că mi-au ajuns. Acum trebuie să mă ocup educația copiilor”, mărturisea Cristina Rus la Antena Stars.