E oficial! Actorul Jake Gyllenhaal are o relatie cu Rachel McAdams: „Au stat peste o ora”

Publicat: 10/06/2014 | 18:27

Actorul Jake Gyllenhaal are o relaţie cu actriţa Rachel McAdams, conform speculaţiilor apărute în presă, după ce aceştia au fost văzuţi luând cina împreună în mai multe rânduri.

Jake Gyllenhaal şi Rachel McAdams au luat cina împreună sâmbătă, în restaurantul Lugo Caffe din New York, apoi au mers împreună la Madison Square Garden pentru a asista la meciul de box dintre Miguel Cotto şi Sergio Martinez.

Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal

„Au sosit împreună şi au stat unul lângă celălalt, fiind prinşi într-o conversaţie însufleţită. Au stat peste o oră şi păreau foarte fericiţi şi apropiaţi”, a declarat o sursă pentru ziarul The New York Post, citat de Mediafax.

La începutul săptămânii trecute, Jake Gyllenhaal, în vârstă de 33 de ani, a luat cina împreună cu Rachel McAdams în Pittsburgh, unde joacă în filmul „Southpaw”, inspirat din lumea boxului, alături de Lupita Nyong’o şi Forest Whitaker.

Rachel McAdams
Rachel McAdams

Jake Gyllenhaal, care a avut relaţii în trecut cu Kirsten Dunst, Reese Witherspoon şi Taylor Swift, s-a despărţit în decembrie 2013 de top-modelul Alyssa Miller, iar Rachel McAdams a pus capăt recent relaţiei cu managerul muzical Patrick Sambrook.

G.C.

Citește și...