E oficial! Adela Popescu revine la Vorbește Lumea. De când poate fi văzută prezentatoarea la Pro TV

Publicat: 15/08/2019 | 22:49

Adela Popescu revine la “Vorbește Lumea”, după ce a absentat nouă luni de la cârma emisiunii pe care o moderează împreună cu Cove. Este oficială data de la care prezentatoarea la Pro TV poate fi văzută pe micile ecrane. Desigur, asta înseamnă că artista Lora va părăsi familia frumoasă a emisiunii “Vorbește Lumea”.

Citește și: Adela Popescu nu mai arată așa. Vedeta de la Pro TV, schimbare radicală de look

Adela Popescu revine la Vorbește Lumea. De când poate fi văzută prezentatoarea la Pro TV

Au mai rămas doar câteva zile din concediul postnatal al prezentatoarei Adela Popescu și ea se bucură din plin de acestea. Astăzi, vedeta de la Pro TV a plecat împreună cu băieții și soțul său în localitatea natală: Șușani. Tot azi s-a aflat oficial că ea va reveni în platoul emisiunii “Vorbește Lumea” în calitate de moderatoare începând de pe 26 august, relatează click.ro. Atunci, prezentatoarea va prelua ștafeta de la cântăreața Lora, care a înlocuit-o atât în perioada concediului prenatal, cât și în cel postnatal. Actrița va prezenta noul sezon al emisiunii de la Pro TV împreună cu Gabriel Coveșeanu.

Citește și: Câte operații estetice și-a făcut Lora de când a debutat! Cântăreața și-a modificat și dantura

În dreptul pozei de mai jos, urcată pe contul ei de Instagram, Adela Popescu a scris mesajul: “Din nou la drum. Mergem spre Sușani. Îmi era tare dor…”. Carismatica vedetă a locuit în localitatea natală, situată în județul Vâlcea până la vârsta de 18 ani.

Citește și: TOP 7 – Vedete din România fără machiaj. Cum arată, de fapt, Andra Măruță, Inna și Adela Popescu

Citește și...