E oficial! Au depus actele la tribunal, iar noi avem dovada. Milionarul Cataramă & soția au decis să…

Publicat: 28/11/2018 | 22:48

Decizie surprinzătoare a lui Viorel Cataramă! Adio, PNL, unde a figurat, din 1990, în mai multe funcții!  (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Omul de afaceri și-a dat demisia și a hotârât să-și înființeze propriul partid, alături de soția lui. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detaliile, în exclusivitate.

Dreapta Liberală este partidul pe care l-a înregistrat Viorel Cataramă la Tribunalul București! (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Primul pas l-a făcut în urmă cu două săptămâni, atunci când și-a dat demisia din PNL, formațiune pe care a ”slujit-o” chiar din primul an de după Revoluție. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detaliile ultimei inițiative a unuia dintre cei mai bogați români.

(CITEȘTE ȘI: VIOREL CATARAMĂ: „LUDOVIC ORBAN TREBUIE DEMIS…”)

Pe 20 noiembrie, Viorel Cataramă a depus la Tribunalul București, Secția a 4-a civilă, dosarul prin care solicită înregistrarea în Registrul Partidelor Politice a Partidului Dreapta Liberală (DL). În cererea pe care milionarul a făcut-o către tribunal a inserat numele membrilor fondatori, care-i vor fi alături imediat ce partidul va prinde ”viață”. (Cum câștigi bani rapid) Este vorba de Adina-Magdalena Cataramă, soția omului de afaceri, Diana-Mihaela Eșanu, Luca Alexandru Curea-Dejan și Daniel Covaciu.

(VEZI AICI: BOGĂTAŞUL VIOREL CATARAMĂ A FĂCUT SENZAŢIE LA MARE)

În cererea făcută de Viorel Cataramă este descrisă și sigla noului partid. Semnul permanent al Dreptei Liberale este reprezentat pe fond violet, în chenar negru. Sub trei cercuri intersectate, de culoare albă, vor fi scrise caracterele DL, de aceeași culoare.

Actele premergătoare înființării partidului Dreapta Liberală

Anunțul făcut de Viorel Cataramă

În 12 noiembrie, Viorel Cataramă și-a dat demisia din Partidul Național Liberal și a anunțat că a pus bazele propriei formațiuni politice. A dezvăluit apoi și care va fi programul politic. Nu mai puțin de 12 puncte cărora DL le va acorda o maximă atenție. (Cum iti poti cumpara apartamentul mult visat in doar 6 luni!) Cataramă a mai spus că va candida la prezidențiale, în 2019.

„Astăzi mi-am dat demisia din PNL. Am hotărât să înființez partidul DREAPTA LIBERALĂ (DL), primul partid din România care se formează în jurul unei ideologii clar definite, cu următorul program politic:

1. Anularea tuturor ajutoarelor sociale pentru persoanele apte de muncă.

2. Anularea tuturor pensiilor speciale pentru politicieni si persoanele din aparatul administrativ.

3. Stabilirea pensiei minime la 1.000 lei (cel putin 70% din salariul minim).

(CITEȘTE ȘI: VIOREL CATARAMĂ ŞI-A DUS BĂIEŢELUL LA LOFT)

4. Eliminarea privilegiilor «aristrocației bugetare»: disponibilizarea a 25% din angajații sectorului public și înghețarea creșterilor salariale în acest sector pentru următorii doi ani.

5. Susținerea puternică a sectorului privat: încurajarea producției și a serviciilor autohtone, stimularea exporturilor (inclusiv printr-o politică de curs adecvată) și descurajarea importurilor.

6. Lege fără excepții: sarcina fiscală va fi așezată în funcție de mărimea venitului, nu în funcție de tipul acestuia și de forma de organizare a activității; cota unică stabilită la 10%, TVA bazat pe taxare inversă.

7. Salariul minim, stabilit prin negocieri între patronate și sindicate.

8. Stimularea dezvoltării învățământului particular (îndeosebi a celui superior), concomitent cu acordarea de către stat a unor burse pentru copii proveniți din familii cu venituri reduse (dar cu rezultate foarte bune la învățătură), pentru a urma cursurile acestor școli.

9. Reformarea din temelii a sistemului asigurărilor medicale de sănătate, concomitent cu stimularea dezvoltării sistemului de sănătate privat; într-o primă etapă, costul sănătății va fi suportat în proporție de 70% de către stat (CNAS), restul de 30% de către sistemul privat de asigurări de sănătate (similar ca la pensii, Pilonul 2).

10. Includerea României în spațiul Schengen (am îndeplinit toate condițiile tehnice pentru aderare).

11. Consolidarea independenței justiției și a separației puterilor în stat; elaborarea unor legi clare, care să susțină lupta împotriva corupției.

12. Promovarea oamenilor de afaceri în funcții publice”, a transmis, la acea vreme, Viorel Cataramă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...