E oficial! Care e televiziunea anului 2018 în România: Pro TV, Kanal D sau Antena 1?

Publicat: 28/11/2018 | 09:41
E oficial! Care e televiziunea anului 2018 în România: Pro TV, Kanal D sau Antena 1?

Trei posturi TV s-au bătut pentru supremație în anul 2018: ProTV, Antena și Kanal D. Ultimul avea să fie marele câștigător, devenind Televiziunea Anului, în urma ceremoniei de decernare a Premiilor Business Arena pentru Excelență 2018.

Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Kanal D, a primit importanta distincție în numele echipei sale, alături de care a ajuns la aceste performanțe remarcabile, prin strategie inspirată, dedicare și viziune. Postul Kanal D a înregistrat o creștere spectaculoasă de la an la an și s-a impus ca un adevărat trendsetter pe piața media din România, anunță wowbiz.ro.

Evenimentul își propune să  reunească an de an personalități din sectorul bancar, diplomație, business, educație, sport, modă și să premieze acele companii sau lideri care au făcut performanță.

În perioada ianuarie –octombrie 2018, Kanal D a înregistrat cea mai mare creștere a cotei de piață, de 22%, comparativ cu stațiile generaliste concurente, în Prime Time, la nivelul publicului comercial, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Citește și...