E oficial! Latifundiarul din Pipera a facut anuntul ! Renunta la Steaua! „Gata, m-am saturat”

Publicat: 31/08/2015 | 13:48
E oficial! Latifundiarul din Pipera a facut anuntul ! Renunta la Steaua! „Gata, m-am saturat”

Latifundiarul din Pipera este dispus sa cedeze echipa Steaua, Armatei, cu o singura conditie, ca inainte sa o faca cea mai buna echipa de fotbal din Liga!

Ministerul Apararii, proprietarul marcii Steaua, este mai hotarat ca niciodata sa profite de drepturile asupra marcii si sa-si creeze o echipa proprie. Afaceristul nu crede ca este o idee buna si se arata dispus sa cedeze echipa, chiar si gratis!

„Mai bine le-a dau eu, gratis, va dau cuvantul meu ca voi ceda echipa Steaua, in iarna. Cand am luat-o, era o echipa pe locul 12. Acum, cand le-o voi da, vreau sa fie din nou pe locul 1. O sa spuna: are fanioane, are titluri, dar eu le spun: nu se castiga competitiile cu fanioane si cu titluri europene” a spus latifundiarul din Pipera.

 

steaua

Afaceristul a recunoscut ca nu mai are rabdare si a ajuns acum la capatul puterilor. „Sunt si eu un om, nu mai am eu varsta, nu mai pot intra in razboi. Am 57 de ani, nu mai sunt in putere, nu mai pot sa ma lupt. O dau inapoi pe Steaua. Intram in Liga Campionilor la anul si le demonstrez cine sunt eu. Toti m-au hingherit ca pe copilul vitreg al Romaniei” a mai spus latifundiarul din Pipera.

(M.N.)

Citește și...