E oficial. Reacția Telekom, după ce Pro Tv a anunțat că ar putea ieși din grila operatorului

Publicat: 23/02/2019 | 09:36
E oficial. Reacția Telekom, după ce Pro Tv a anunțat că ar putea ieși din grila operatorului

ProTV a anunțat că ar putea ieși din rețeaua Telekom! Anunțul a fost făcut agresiv, iar Telekom a avut o reacție privind decizia celor din Pache Protopopescu.

„Suntem surprinși de anunțul făcut de Pro Tv. Discuțiile cu grupul media sunt în derulare și negocierile cu acesta sunt purtate în beneficiul clienților noștri, în condițiile în care Pro TV vizează o creștere semnificativă a prețului”, au declarat reprezentanții Telekom într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro.

Reacția Telekom vine în condițiile în care Pro TV a anunțat pe toate site-urile sale că „ar urma să iasă din grila Telekom și Next Gen”.

Presiune fără precedent din partea Pro TV

Este pentru prima dată în relația dintre Pro TV și cabliști când stația își folosește cu o așa agresivitate suporturile media pe care le deține în interes comercial.

Pro TV nu numai că a anunțat că „ar putea ieși de la 1 martie” – un anunț făcut în timp ce negocierile se află în derulare, dar a și „inundat” site-urile pe care le deține cu o mulțime de bannere care poartă același mesaj.

Citește și...