E pe bune, „fă”! Ana Morodan a fost la un pas de sinucidere: „Am sunat la spitalul 9 și le-am spus să mă interneze”

Publicat: 05/02/2020 | 12:59

Ana Morodan, cunoscută de toată lumea drept „Contesa Digitală”, este una dintre cele mai puternice femei. Cu toate acestea, chiar și cele mai puternice femei se confruntă, din când în când, cu momente de slăbiciune. Știm cu toții că primul pas în rezolvarea unei probleme o reprezintă conștientizarea acesteia. Tocmai de aceea, Ana Morodan a vorbit deschis despre cel mai negru episod din viața ei. 

Pe Ana Morodan o știm cu toții. Blondina este o femeie de succes, o femeie care a muncit din greu pentru tot ceea ce are, dar și o femeie extrem de sensibilă. O vedem mereu cu zâmbetul pe buze, dar a avut puterea să povestească totul despre cel mai neplăcut episod din viața ei.

Ana Morodan a mărturisit la Pro TV, la emisiunea „Vorbește lumea”, că a fost la un pas de sinucidere. Vedeta a fost diagnosticată cu anxietate severă și cu depresie moderată. Mai mult, a fost la un pas de a se interna la spitalul 9 și a refuzat categoric tratamentul medicamentos.

„M-au diagnosticat cu anxietate severă și depresie moderată. Mi-au spus: trebuie să îți dau tratament medicamentos. Eu am spus că nu iau așa ceva. Toate aceste lucruri mici, cosmetică, unghii, pe care am început să le fac (…) plecam cu senzația că am făcut ceva pentru mine. Am înțeles că nu îmi ridică nimeni statuie. Nu moare nimeni dacă nu pot să fac campania asta. Am un motto (…) eu n-am ajuns până aici doar ca să ajung până aici. Am două variante: ori mă ridic, ori s-a terminat povestea. Și n-am muncit atât doar ca să se termine povestea…

A fost un an în care a trebuit să învăț abecedarul respectului de sine. Am crezut că nu mai apuc 2019 (..) știi cum e? Simți că îți pleacă rațiunea. Am sunat la spitalul 9 și le-am spus să mă interneze (..) Mi-au spus că nu e cazul, sa merg acasă. Am insistat, am spus că plătesc în plus. Foarte mulți tineri se confruntă cu asta și e important să le spunem că toți trăim așa ceva, la un moment dat sau altul și că se poate ieși din ea” a povestit Ana Morodan, la Pro TV.

Citește și...