E transformată total. Cum arată acum femeia care și-a făcut 350 de operații estetice

Publicat: 17/10/2019 | 09:21

Alice Douvall se numește femeia care a bătut toate recordurile în materie de intervenţii estetice, până în prezent ea are peste 350 de operații. La cei 40 de ani, blonda are trăsăturile faciale modificate, chiar malformate putem spune, impresie accentuată de colţurile căzute ale gurii.

Nici nu devenise majoră și Alice a început să-și facă intervenții estetice. La 17 ani, a început cu o operaţie de mărire a bustului, iar două decenii mai târziu a devenit cunoscută întregii lumi drept „Femeia cu 350 de intervenţii”. Pentru aceste intervenții Alice Douvall a scos din buzunar aproximativ 2,4 milioane de dolari.

După ce a cheltuit o avere pe operaţiile estetice, Alice a fost la un pas de moarte când silicoanele de silicon i-au explodat. Actrița a realizat că încercând să fie perfectă, însă s-a desfigurat. Și-a dat seama când a devenit mamă pentru a doua oară, și-a strâns fetiţa în braţe şi nu i-a putut zâmbi din cauza intervenţiilor care aproape i-au pietrificat chipul.

Nu îmi vine să cred în ce m-am transformat. Este îngrozitor să ai în braţe propriul copil şi să nu poţi să îi zâmbeşti. Am fost egoistă, dar lucrurile se vor schimba”, a declarat Alicia atunci, conform presei din străinătate. La scurt timp, actrița a început să-şi scoată toate implanturile făcute!

Citește și...