E ultima fiță printre vedete! Măruță, în Herăstrău cu familia + fotograful personal

Publicat: 22/10/2019 | 22:45

Cătălin Măruță a ”blocat” circulația în parc, zilele trecute! Prezentatorul cunoscutei emisiuni de pe Pro TV, care-i poartă, de altfel, numele, a făcut mega-ședință foto, alături de cei doi copii ai lui. Întâmplător, la acțiune s-a „lipit” și un alt treilea prichindel, iar soțul Andrei l-a primit cu brațele deschise. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile toamnei.

Nu cu mult timp în urmă, Cătălin Măruță dezvăluia că el și Andra nu recurg la „moda” înrădăcinată deja printre vedetele autohtone, anume bona filipineză. Vedeta de la Pro TV recunoștea că soacra lui, adică mama Andrei, este aceea care are grijă de cei doi copii, David și Eva Maria Ioana, atunci când el este prins cu serviciul, iar soția lui artistă cutreieră drumurile țării, cu spectacolele. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE EMISIUNEA LUI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ! O ANGAJATĂ PRO TV A RUPT TĂCEREA)

Cătălin Măruță, show în Herăstrău

Dar, recent, celebrul prezentator a „adoptat” ultima fiță a vedetelor: fotograf personal, la plimbările cu familia! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Cătălin în parcul Herăstrău, alături de copiii lui, la o plimbare în una dintre ultimele zile mai călduroase ale toamnei. Fericit că are timp liber din belșug pentru a se dedica total micuților, Măruță s-a dezlănțuit în parc și le-a făcut copiilor toate poftele. Dar și-a luat cu el și un fotograf, pentru ca imaginile vesele din parc să fie puse în album. Ca, peste ani… (NU RATA: CĂTĂLIN MĂRUȚĂ A MĂRTURISIT CUM ȚIPĂ ANDRA PRIN CASĂ)

Cătălin Măruță și-a luat fotograf personal la plimbarea alături de copii prin Herăstrău

Cătălin Măruță s-a ”dezbrăcat”, în parcul Herăstrău, de „masca” de realizator de emisiuni și s-a comportat mai natural ca niciodată. Și-a aranjat micuții pentru poză, ba chiar la David a avut nevoie de insistențe. Și, când să-i lase pe copilași în cadru… O prietenă blondă și fiica ei i-au apărut în cale. S-a îmbrățișat cu ea, i-a admirat cățeii albi. Apoi, a prins-o în joc și pe fetița acesteia. Așa că fotograful a avut treabă, nu glumă. Spre suprinderea tinerilor care se plimbau pe alee și care l-au recunoscut imediat pe Cătălin Măruță.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în urmă cu 11 ani

Andra și Cătălin Măruță au spus ”DA” în fața ofițerului Stării Civile pe 10 august 2008. La 13 zile de la cununia civilă din București, cei doi au făcut mare nuntă, la Târgu-Jiu, de unde este prezentatorului emisiunii ”La Măruță”. Cununia religioasă a avut loc la Biserica “Sfinții Apostoli Petru și Pavel”. (VEZI AICI: FOSTĂ VEDETĂ PRO TV, ARESTATĂ ÎN SUA! A LUCRAT LA EMISIUNEA LUI CĂTĂLIN MĂRUŢĂ)

Andra și Cătălin Măruță au doi copii împreună: David, care a împlint 8 ani pe 16 martie, şi Eva Maria Ioana, micuța bifând al patrulea an de viață pe 23 iulie.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...