Ea e bomba sexy celebră cu care s-a iubit Mihai Trăistariu înainte să devină celebru: ”Am fost părăsit de toate femeile cu care am fost!”

Publicat: 10/03/2017 | 17:41

A mărturisit că a fost părăsit de toate iubitele, însă puţini ştiu cine e blonda celebră cu care s-a iubit pe vremea când era un anonim. Mihai Trăistariu şi-a ţinut mereu iubitele departe de ochii publicului, iar relaţia cu artista a fost demult trecută la capitolul ”Istorie”.

Mihai Trăistariu nu are noroc deloc în dragoste! Artistul a mărturisit că el este un bărbat de cursă lungă, însă că nu a avut noroc de femei.

Julia Jianu, fosta componentă a trupei ”Sexxy”, şi Mihai Trăistariu
Julia Jianu, fosta componentă a trupei ”Sexxy”, şi Mihai Trăistariu

”Am avut relaţii lungi. Acum, sunt singur de un an şi jumătate. Ele sunt foarte înfierbântate, foarte încântate şi le place că le iau cu mine. Ele renunţă pentru că-şi dau seama că viaţa lângă Trăistariu e grea, mereu pe drumuri. Am fost părăsit mereu, ce crezi, că am părăsit eu? Ultima mi-a zis că pleacă până la mami şi dusă a fost. Nu ştiau să gătească! Vai! O puneam să-mi facă ciorbă! O suna pe mă-sa! Tânăra generaţie de fătuci în afară de Facebook, Instagram şi Snapchat, nu ştiu să gătească! Să nu-şi imagineze că sunt putred de bogat. Pe scaunul din dreapta, au de curăţat după 7 pisici. Dacă eşti muncitoare şi ai afacerea ta proprie… Nu, mă, să fie o fată singură, cuminte, vorbăreaţă şi cam atât”, a povestit Mihai Trăistariu.

Puţini sunt însă cei care ştiu că înainte de a deveni celebru, pe vremea când se afla la Piatra Neamţ şi încerca să se afirme pe plan local, artistul ar fi trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Julia Jianu, fosta componentă a trupei ”Sexxy”.

Citește și...