Ea e tânăra de 21 de ani care a pierit în accidentul cumplit din Dumbrăveni

Publicat: 09/11/2018 | 19:14

Tatiana, în vârstă de 21 de ani, din Râmnicu Sărat, a murit joi seara într-un accident teribil ce a avut loc în Dumbrăveni. Se afla pe scaunul din dreapta al unei mașini conduse de un tânăr de 32 de ani. El a reușit să scape cu viață, însă pentru sărmana tânără nu s-a mai putut face nimic. (Cum câștigi bani rapid)

Incidentul s-a produs în jurul orei 00.30, într-o curbă, atunci când șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un podeț.  Amândoi au ajuns la spital în stare de inconștiență. Din nefericire, tânăra, care se pregătea să devină asistentă medicală, nu a mai putut fi salvată.

Conducătorul auto a ajuns în stare de inconştienţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă „SF. Pantelimon” din Focşani. „La data de 09.11.2018, orele 00,30, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 – E85, în localitatea Dumbrăveni, km 164, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un podeţ şi apoi cu un gard al unei locuinţe. A rezultat decesul pasagerei din dreapta – faţă, o tânără, în vârstă de 21 de ani, din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău şi rănirea gravă a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Focşani în stare de inconştienţă„, a precizat IPJ Vrancea. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Şoferul, vinovat de producerea accidentului, a fost internat în secţia de Terapie Intensivă a spitalului din Focşani. Bărbatului i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său, poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.  (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!)

Citește și...