EA este cea mai sexy femeie in viata! Milioane de barbati au fost visat la ea!

Publicat: 13/10/2014 | 20:15
EA este cea mai sexy femeie in viata! Milioane de barbati au fost visat la ea!

Actrita spaniola Penelope Cruz a fost numita cea mai sexi femeie in viata de revista Esquire si apare intr-un pictorial in numarul din noiembrie al publicatiei.

Penelope Cruz, in varsta de 40 de ani, a fost numita cea mai sexi femeie in viata, titlu acordat anul trecut de revista Esquire actritei americane Scarlett Johansson, care l-a obtinut, de altfel, de doua ori, potrivit dailymail.co.uk.

Cruz este a unsprezecea femeie care a obtinut acest titlu, printre celelalte vedete feminine apreciate de editorii publicatiei dedicate barbatilor numarandu-se Angelina Jolie, Halle Berry, Rihanna si Charlize Theron.

penelope cruz

Actrita spaniola apare pe coperta numarului pentru noiembrie al revistei si intr-un pictorial publicat alaturi de un interviu in care vedeta vorbeste despre atractia sa pentru actorie, care a fost foarte puternica in adolescenta.

Prima actrita spaniola care a castigat Oscarul

Penelope Cruz este cunoscuta ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebra cu rolul din filmul „Totul despre mama mea”, pe care mentorul sau l-a lansat in 1999. A fost nominalizata la premiile Oscar in 2007, pentru rolul din „Volver”, tot sub semnatura lui Almodovar, dar si in 2010, pentru interpretarea din musicalul „Nine”. Printre filmele in care a mai jucat se numara „Belle Epoque” (1992), „Deschide ochii” (1997), „Femeia mereu deasupra” (2000), „Vanilla Sky – Deschide ochii” (2001) si „Nu te misca” (2004).

penelope cruz

Este prima actrita spaniola recompensata cu premiul Oscar pentru interpretare (2009, „Vicky Cristina Barcelona”) si prima actrita spaniola care a primit o stea pe Bulevardul gloriei – Walk of Fame – din Hollywood.
Penelope Cruz este casatorita din 2010 cu actorul Javier Bardem, cu care are doi copii.

Sursa: Mediafax

Citește și...