Ea este femeia care s-a măritat, în același timp, cu trei bărbați!

Publicat: 01/06/2020 | 08:11
Ea este femeia care s-a măritat, în același timp, cu trei bărbați!

Este povestea uluitoare a unei femei de 36 de ani, care a luat decizia de a se mărita cu trei bărbați după o căsnicie monogamă eșuată. Acum, totul merge ca pe roate, este armonie în familie, nu există gelozie.

CITEȘTE ȘI: CUSCRA MULTIMILIONARĂ A LUI HREBENCIUC A DIVORȚAT DE ”NABABUL DE LA CFR” ȘI S-A MĂRITAT (LA 51 DE ANI) CU EX-UL RAMONEI BĂDESCU ȘI AL ROCSANEI MARCU!

Totuși, membrii tribului din care femeia face parte sunt scandalizați. Asta pentru că ei sunt creștini și trăiesc în familii mongame, scrie gandul.ro.

Ann Grace Aguti este femeia care a luat curajoasa decizie care i-a ”înfierbântat” tribul, fiica unui pastor creștin care face parte din comunitatea Teso. Povestea uimitoare a femeii din Uganda, mai ales pentru publicul european, a fost descrisă, pe larg, în presa britanică. (NU RATA: DRAMA ELENEI IONESCU. CÂȘTIGĂTOAREA SURVIVOR ROMÂNIA A DIVORȚAT DE SOȚ DUPĂ CE L-A PRINS CU AMANTA)

Ann Grace Aguti ducea o viață normal, neieșită din tipare. Chiar s-a căsătorit, așa cum o fac și membrii comunității de care aparține. Astfel, după ce a ajuns la vârsta măritișului, femeia și-a luat un soț alături de care, un timp, a dus o viață monogamă.

Motivul pentru care Ann s-a măritat, în același timp, cu trei bărbați

Doar că relația avea să se destrame. Rapid, după ce i-a reproșat soțului că nu este bun de nimic și că nu este în stare să-i satisfacă „nevoile”. Grace Ann nu a descris pe larg la ce fel de „nevoi” s-a referit atunci când a făcut aceste reproșuri, dar a menționat faptul că, printre altele, bărbatul nu aducea bani în casă.

AFLĂ ȘI: A DIVORȚAT ÎN SECRET CELEBRUL MOȘTENITOR ROMÂN AL UNEI AVERI DE 250 MIL. €?!

Ann și-a gonit bărbatul de acasă și a început căutările. Voia pe cineva pe care să nu fie nevoită să-l întrețină din banii pe care-i câștiga, ea fiind vânzătoare. A găsit, după lungi căutări, în care a încercat relații cu mai mulți bărbați. A tot eșuat, dar a apărut soarele și pe ulița ei. Dar cum a apărut…

Și-a refăcut viața nu alături de un bărbat, ci de trei!  Aceștia sunt Richard Alich, un polițist pensionar, rămas văduv, John Peter Oluka, un țăran înstărit și Michael Enyaku, un burlac bătrân, care trăiesc în colibe separate, dar se înțeleg foarte bine și obișnuiesc să ia masa împreună.