A divorțat în secret celebrul moștenitor român al unei averi de 250 mil. €?!

Autor: C. C.
Publicat: 19/05/2020 | 23:25

Un fior a străbătut rapid aerul rarefiat al “înălțimilor” din România. Celebrul moștenitor al unei averi de 250 de milioane de euro ar fi divorțat în mare secret. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii poveștii care a ”curentat” lumea bună.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a obținut informații exclusive legate de cel mai discret divorț care s-ar fi produs, recent, în lumea bună. (CITEȘTE ȘI: CUM A FĂCUT COSTELUȘ CĂȘUNEANU 700.000 € DINTR-UN FOC. ARE LEGĂTURĂ CU SUPER-MAȘINA LUI, UN BUGATTI CHIRON CA UN OZN)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, după aproximativ 12 ani de relație, ”fabulosul Costeluș”, cum este cunoscut nimeni altul decât fiul cel mare al omului de afaceri Costel Cășuneanu, s-ar fi despărțit de iubita lui, Ana Maria Popa. Din câte se pare, în ultima vreme, relația dintre cei doi s-a cam răcit, iar în consecință, celebrul moștenitor român al unei averi de 250 de milioane de euro ar fi decis să ”divorțeze”.

Conform surselor noastre, Costeluș Cășuneanu, fiul cel mare al ”Regelui asfaltului”, ar fi decis ca despărțirea să se desfășoare în cea mai mare discreție și, evident, într-un mod amiabil. Pentru că relația lor n-ar mai fost așa cum trebuie, cei doi ar fi hotărât să meargă pe drumuri separate, dar ar fi păstrat legătura și se pare că se implică în mod egal în creșterea și educația micuței lor, Maria Timeea. (VEZI ȘI: DIN RING, PE TRASEUL DE CURSE! CĂTĂLIN MOROȘANU, COPILOT LA CRAIOVA LA SUPER RALLY)

Costeluș Cășuneanu și Ana Maria, cu ani în urmă

Au devenit părinți în 2013! 

După numai cinci ani de relație, Costeluș Cășuneanu și Ana Maria Popa, manechin de profesie, au devenit părinți, în urmă cu aproximativ șapte ani. La vârsta de 34 de ani, focoasa brunetă a adus-o pe lume pe Maria Timeea, prima moștenitoare a imperiului care l-a situat pe seniorul Cășuneanu în topul celor mai bogaţi romani. (NU RATA: SARCINA IUBITEI LUI COSTELUS CASUNEANU AVANSEAZA! VEZI CUM ARATA ACUM FEMEIA CARE IL VA FACE BUNIC PE “REGELE ASFALTULUI”)

Costeluş Căşuneanu ar fi divorțat de Ana Maria Popa

Ana Maria a făcut bani frumoși din modă!

Talentul iubitei lui Costeluș Cășuneanu a fost descoperit de Dana Săvuică. Deşi avea şanse mari să devină celebră şi în România, Ana Maria a preferat să plece peste hotare şi să-şi facă o faimă internaţională, cu preţul de a sta departe de cei dragi, ani buni. Ana Maria a câştigat sute de mii de euro din modelling, lucrând prin Germania, Italia sau Jamaica.

Costeluș Cășuneanu este și pilot de mașini de curse

”Fabulosul Costeluș” are colecție de bolizi

Costeluș Cășuneanu, fiul cel mare al mega-afaceristului Cășuneanu, a adus primul Bugatti în România în urmă cu mai bine de zece ani. Costeluș a plătit aproximativ 1,5 milioane de euro pe un Bugatti Veyron, considerată cea mai scumpă mașină din lume, la acea vreme. Și a adăugat-o colecției impresionante de mașini de lux – care cuprinde un Lamborghini Murcielago alb, un Mercedes SL55 AMG, un Porsche Cayenne Turbo și un Hummer H2 – a cărei valoare totală se ridica la un milion de euro. (VEZI AICI: EI SUNT MAHĂRII GOSPODARI! CUM ARATĂ “MOŞIILE” BOGĂTAŞILOR DIN ROMÂNIA)

Între timp, Costeluș Cășuneanu a mai ”lucrat” la colecție, iar acum în garajul său stau piese la fel de prețioase, pentru că tânărul este un mare pasionat al cailor putere.

Pasionat de cursele de mașini

Este cunoscut faptul că fiul ”Regelui asfaltului” este un mare pasionat de mașini și, implicit, de cursele pe patru roți. De altfel, sunt ani buni de când Costeluș participă la fel de fel de concursuri, și nu numai în România. Pe primul avea să-l câștige în urmă cu un an, atunci când a avut parte și de un moment tensionat. S-a întâmplat la Campionatul Național de Super Rally, de la Târgu Mureș.

Costel Cășuneanu Jr. a pierdut controlul mașinii și a făcut accident. A lovit unul dintre garduri, care a ricoșat într-un spectator al cursei și l-a pus la pământ. Medicii au intervenit repede, iar omul avea să scape doar cu o zdravănă sperietură. În timp ce Costeluș se clasa pe primul loc la general, celebrul Mihai Leu avea să urce pe treapta a doua a podiumului. (NU RATA: COSTEL CĂȘUNEANU JR. A FĂCUT ACCIDENT PE PISTĂ, ÎN CADRUL CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE SUPER RALLY. EL A OBȚINUT PRIMUL LOC LA GENERAL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...