Cum a făcut Costeluș Cășuneanu 700.000 € dintr-un foc. Are legătură cu super-mașina lui, un Bugatti Chiron ca un OZN

Publicat: 17/05/2020 | 23:53

”Fabulosul Costeluș”, pentru că așa este cunoscut mai curând, nimeni altul decât fiul cel mare al omului de afaceri Costel Cășuneanu, a dat o mare lovitură de afaceri, deși aproape nu a mișcat un deget. A cumpărat un bolid ca un OZN, s-a făcut remarcat la volanul lui prin centrul Capitalei, apoi a dat o „pasă” de 700.000 de euro! Atât a făcut, scurt, Costeluș când și-a vândut prețiosul Bugatti Chiron. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detaliile, în exclusivitate.

(CITEȘTE ȘI: ”REGELE ASFALTULUI”, RIDICAT CU MANDAT DE PARCHET! RĂSPUNS ULUITOR AL…)

Costeluș Cășuneanu, fiul cel mare al ”Regelui asfaltului”, cum mai este cunoscut miliardarul din Oituz, județul Bacău, nu se joacă atunci când e vorba de afaceri. Probabil, de la părintele lui a moștenit un al șaselea simț, acela de a depista repede unde se află profitul, și l-a folosit din plin, chiar anul trecut. Concret, Costeluș, cel care s-a școlit în spiritul german, își cumpărase o a doua mașină Bugatti pe care, profitând de faptul că familia lui este client fidel, a obținut-o cu un discount consistent.

Costeluș Cășuneanu și-a cumpărat primul Bugattti în urmă cu zece ani

Costeluș Cășuneanu, profit rapid de un milion de euro

2,9 milioane de euro a plătit fiul miliardarului pentru superbul Bugatti Chiron, pe care l-a ”ghidonat”, mândru, vreme de aproximativ un an. Pe cel vechi, Bugatti Veyron, achiziționat în urmă cu mai bine de zece ani, fiind primul deținător al unei asfel de ”bijuterii” în România, nu l-a vândut, l-a lăsat parcat în garajul de colecție pe care-l are. (NU RATA: NOTA DE 2.800 DE LEI ÎN WEEKEND, LA SUSAI! FABULOSUL COSTELUŞ S-A CHERCHELIT “PE CAIET”!)

Doar l-a înlocuit pe cel vechi și, pentru Costeluș, poate puțin perimat. Dar noua piesă de colecție nu avea să aibă viață lungă în garajul ”Fabulosului Costeluș”. Nici bine nu s-a împlinit anul de când îl achiziționase, că l-a vândut, spre uimirea amicilor săi. A găsit, însă, clientul care să-i aducă un profit mare! 3,6 milioane de euro i-au fost oferite de către un afacerist elvețian, iar Costeluș nici măcar nu a cerut timp de gândire. Tranzacția ar fi avut loc în toamna anului trecut, iar fiul cel mare al ”Regelui asfaltului” a trecut, din nou, la vechiul model, pe care-l „uitase” în garaj, dar s-a ales și cu un 700.000 de euro profit.

”Fabulosul Costeluș” are colecție de mașini

Costeluș Cășuneanu, fiul cel mare al mega-afaceristului Cășuneanu, a adus primul Bugatti în România în urmă cu mai bine de zece ani. Costeluș a plătit aproximativ 1,5 milioane de euro pe un Bugatti Veyron, considerată cea mai scumpă mașină din lume, la acea vreme. Și a adăugat-o colecției impresionante de mașini de lux, Lamborghini Murcielago alb, Mercedes SL55 AMG, Porsche Cayenne Turbo, Hummer H2, a cărei valoare totală se ridica la un milion de euro. (VEZI AICI: EI SUNT MAHĂRII GOSPODARI! CUM ARATĂ “MOŞIILE” BOGĂTAŞILOR DIN ROMÂNIA)

Între timp, Costeluș Cășuneanu a mai ”lucrat” la colecție, iar acum în garajul său stau piese la fel de prețioase, pentru că tânărul este un mare pasionat al cailor putere.

Costeluș Cășuneanu este pasionat de cursele de mașini

Pasionat de cursele de mașini

Este cunoscut faptul că fiul ”Regelui asfaltului” este un mare pasionat de mașini și, implicit, de cursele pe patru roți. De altfel, sunt ani buni de când Costeluș participă la fel de fel de concursuri, și nu numai în România. Pe primul avea să-l câștige în urmă cu un an, atunci când a avut parte și de un moment tensionat. S-a întâmplat la Campionatul Național de Super Rally, de la Târgu Mureș.

(AFLĂ ȘI: “PRINTISORUL ASFALTULUI” A LUAT PROPORTII! DACA INAINTE INCAPEA INTR-UN LAMBORGHINI, ACUM CIRCULA CU O CASA PE ROTI)

Costel Cășuneanu Jr. a pierdut controlul mașinii și a făcut accident. A lovit unul dintre garduri, care a ricoșat într-un spectator al cursei și l-a pus la pământ. Medicii au intervenit repede, iar omul avea să scape doar cu o zdravănă sperietură. În timp ce Costeluș se clasa pe primul loc la general. Celebrul Mihai Leu avea să urce pe treapta a doua a podiumului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...