Ei sunt MAHĂRII gospodari! Cum arată “moşiile” bogătaşilor din România, după urgia din weekend!

Publicat: 20/01/2016 | 23:53
Ei sunt MAHĂRII gospodari! Cum arată “moşiile” bogătaşilor din România, după urgia din weekend!

Iarna nu i-a prins pe nepregatite pe “gospodarii” de frunte ai orasului. Fie ca e vorba de politicieni sau afaceristi, acestia nu au avut de suferit dupa caderile serioase de zapada de saptamana trecuta.

 

Cuvintele cheie in aceasta situatie au fost “delegarea sarcinilor”. Fiecare dintre oamenii cu pozitie sociala importanta si-au delegat subordonatii, fie portari, bodyguarzi sau administratorii cladirilor, sa se ocupe de evacuarea zapezii de pe caile de acces. Si acest lucru s-a realizat, in cazul lor, cat ai bate din palme. CANCAN.ro le-a facut o vizita, constatand ca totul e sub control!

 

Adrian Sarbu si Vasile Blaga locuiesc in acelasi imobil
Adrian Sarbu si Vasile Blaga locuiesc in acelasi imobil

La obiectivul numarul unu, cladirea unde locuiesc politicianul Vasile Blaga si fostul boss al PROTV Adrian Sarbu, curtea interioara si calea de acces de dupa bariera erau deja curatate. Nu este de mirare, avand in vedere pozitia sociala importanta a celor doi. Vasile Blaga, lider al fostului PDL, respectat de prieteni si dusmanii politici, iar Adrian Sarbu, fondatorul unuia din cele mai importante imperii media. Ordinea si curatenia sunt definitorii in cazul lor!

La palatul lui Casuneanu, curatarea zapezii a fost prioritara
La palatul lui Casuneanu, curatarea zapezii a fost prioritara

Urmeaza palatul lui Costel Casuneanu situat in apropierea Pietei Victoria din Capitala. Angajatii sai au fost, cel mai probabil, atenti cu interiorul, iar ce a fost in afara gardului si tine de domeniul public, sa ramana sarcina angajatilor primariei! Drumul de acces catre palat a fost insa atent curatat, pentru ca automobilele luxoase sa nu derapeze.

Este si normal, pentru ca la o avere care la ultima estimare ajunsese la 200 de milioane de euro, Casuneanu are in garaj mai multe bijuterii, printre care un automobil care valoreaza 1,6 milioane de euro.

 

George Padure nu este prea interesat de exteriorul apartamentului sau...
George Padure nu este prea interesat de exteriorul apartamentului sau…

Situatia nu este insa asa roz la blocul unde locuieste fostul patron al defunctei Gepa Electrocenter, unul din primele businessuri cu electronice din Romania. Probabil, afaceristul nu a fost foarte interesat de ce se afla peste apartamentul sau, pentru ca zapada zace bine mersi. O creanga cazuta dupa ultimele rafale de vant ocupa si ea domeniul public, in asteptarea angajatilor de la salubritate. In ultima vreme, George Padure, care a indeplinit si functia de primar al Capitalei in perioada 1996-2000, se lansase in mai multe proiecte rezidentiale, cu o valoare in piata de aproximativ 300 de milioane de euro.

Nicolae Dumitru
Nicolae Dumitru „Niro” este bine protejat de privirile indiscrete

Cladirea impunatoare in care locuieste Nicolae Dumitru , cunoscut ca “Niro” dupa numele complexului comercial pe care l-a infiintat, nu a fost nici ea ocolita de nameti. Nici un curios nu poate insa vedea ce s-a intamplat in curte, pentru ca un gard inalt impiedica orice fel de privire indiscreta. Nu putem decat presupune ca ca angajatii care se ocupa de intretinerea imobilului au luat toate masurile pentru ca accesul in curte sa fie neingradit de zapada abundenta. Proprietarul grupului de firme Niro are o avere estimata la 60 de milioane de euro.

 

Tiberiu Urdareanu a luat locul I in topul gospodarilor
Tiberiu Urdareanu a luat locul I in topul gospodarilor

Situatia este cu totul alta la Tiberiu Urdareanu, fondatorul consortiului de firme de securitate UTI. Milionarul le-a spus expres angajatilor sa faca totul luna, atat dupa gard, cat si in afara lui. Toata zapada stransa cu excavatorul a fost depozitata intr-un morman urias, in lateral, cu simt de raspundere. Urdareanu are o avere care se cifreaza dupa ultimele evaluari la suma de 100 de milioane de euro.

(Gabriel Niculescu)

Citește și...