Ea este femeia pentru care soferul kamikaze a ucis cinci oameni! Mesajul ei este infiorator: “Ma rog la Dumnezeu sa…”

Publicat: 29/09/2014 | 14:42
Ea este femeia pentru care soferul kamikaze a ucis cinci oameni! Mesajul ei este infiorator: “Ma rog la Dumnezeu sa…”

Femeia pentru care bucuresteanul George Dumitru a decis sa-si ia propria viata, dar si a altor cinci persoane, provocand un adevarat carnagiu, este in stare de soc si se simte vinovata pentru ce s-a intamplat! 

O tara intreaga a privit inmarmurita la gestul incredibil facut de un tanar bucurestean in acest weekend, care a decis sa se sinucida provocand un accident de circulatie in care si-au mai pierdut viata alte cinci persoane: doi copii si trei adulti.

George si-a planuit moartea pas cu pas

George Dumitru si-a premeditat gestul, insa nimeni nu s-a prins de planurile lui, desi semnele erau evidente.

Inclusiv mesajul pe care l-a lasat pe Facebook inainte sa plece de-acasa , un adio plin de regrete, nu i-a facut prietenii sa-l ia in serios. Toti l-au indemnat sa se calmeze si l-au sunat pentru a afla in sa ce se intampla cu el. A fost insa prea tarziu…

George si-a planuit moartea pas cu pas

A murit cu toate pozele iubitei langa el

George suferea prea mult dupa fosta lui iubita, pe care a cunoscut-o la locul de munca. Isi facuse planuri mari cu ea, insa fata a decis sa puna punct relatiei. Toate amintirile pe care le-au avut impreuna din calatorii au fost transpuse de George in fotografii, poze pe care le-a pus pe bancheta din spate a masinii in care si-a dat ultima suflare.

George si-a planuit moartea pas cu pas

Cand a aflat de tragedie, fosta iubita a lui George a intrat in stare de soc. Ea si-a gasit insa cuvintele pentru a transmite un mesaj prietenilor care arata cat de marcata este de cele intamplate.

Fosta iubita a lui George este in stare de soc

“Durere, durere, imensa durere pentru ca nu am putut sa fac mai mult sa ajut un om care m-a iubit enorm …..pana la moarte . Ma rog la Dumnezeu sa il ierte si sa aiba grija de sufletul lui …..iar eu raman cu o durere vesnica in inima ca 6 suflete nevinovate au murit din vina mea”, a transmis tanara.

Citeste si Gestul incredibil facut de George, soferul kamikaze, inainte de producerea carnagiului!

(M.A.)
 

Citește și...