Ea este iubita lui Micutzu. Ce frumoasă e Dumitrița

Publicat: 14/06/2018 | 20:36

Micutzu, unul dintre cei mai apreciați actori de stand-up comedy de la noi, a prezentat-o lumii întregi pe iubita lui. Modul în care a făcut anunțul important este foarte emoționant. Fanii și apropiații i-au felicitat pe cei doi și cu toții sunt de părere că partenera lui este foarte frumoasă. În plus, în imaginea postată pe Internet, bruneta e nemachiată. (Console si accesorii gaming)

Cosmin Nedelcu, după numele din buletin, a postat pe o rețea de socializare două fotografii, care au fost însoțite de o descriere în care a dezvăluit că tânăra din imagine este iubita lui. Mai mult, el a mărturisit și cum o cheamă. Fanii și prietenii lui Micutzu au înroșit butonul de like. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Micutzu, apel emoționant pentru bolnavii aflați în fază terminală

În mesajul publicat în această seară, comediantul a dezvăluit că iubita lui, Dumitrița, va participa la evenimentul “Hospice Bike Tour”, un eveniment caritabil pentru bolnavii diagnosticați cu maladii mortale. Partenera artistului va pedala pentru această cauză nobilă aproape 1.000 de kilometri.

“Multumim Tarom pentru implicarea in proiectul «Hospice Bike Tour», destinat persoanelor bolnave in faza terminala din Chisinau. «Bici» are transportul asigurat si maine va fi acolo pentru Dumitrița (iubita-mi) care o va pedala 760 de km!

Pentru donatii (ca ar fi nevoie), accesati linkul urmator (…)”, a scris comediantul pe pagina lui de Facebook.

Dacă vreți, puteți ajuta bolnavii care luptă cu o boală mortală. Orice sumă poate fi donată AICI.

Citește și...