Ea este nora Vioricăi Dăncilă!

Publicat: 24/06/2018 | 22:21

În urmă cu aproximativ trei ani, prima femeie care a ocupat funcția de prim-ministru al României a devenit soacră mare, atunci când fiul ei, Victor Dăncilă, și aleasa inimii lui, Elena, și-au unit destinele. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră națională, imagini cu soția fiului Vioricăi Dăncilă.(Console si accesorii gaming) Chiar dacă este nora ”șefei de la Guvern”, tânăra nu epatează cu nimic. Elena este bugetară și locuiește într-un bloc obișnuit din cartierul Militari. (CITEȘTE ȘI: EL E MOȘTENITORUL ROMÂN AL UNEI AVERI DE 1 MILIARD €! NU ARE GĂRZI DE CORP ȘI…)

„Am trăit cea mai frumoasă zi din viața mea! Fiul meu, Victor, și-a unit destinul alături de Elena, înconjurați de nași, familie și prieteni. Îmi doresc ca zilele lor să fie și de acum înainte la fel de minunate și unice cum a fost această zi. Să fie sănătoși, veseli și fericiți, iar armonia și dragostea să le călăuzească pașii”, nota viitoarea doamnă premier, la momentul căsătoriei fiului său.

Cu toate că face parte din familia premierului României, Elena, soția lui Victor Dăncilă, se comportă ca un om absolut obișnuit. (Cele mai bune oferte laptopuri) Dacă soacra ei, prin natura funcției, este mai tot timpul însoțită de gărzi de corp și circulă  adesea cu coloana oficială, Elena se deplasează prin Capitală cu o mașină de clasă medie și trăiește într-o discreție totală. (NU RATA, AICI: BIANCA ARE O ”FABRICĂ DE BANI”! CÂT A CÂȘTIGAT DIN ROCHII ÎN ULTIMUL AN…)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Elena Dăncilă, nora ”șefei de la Guvern”, atunci când aceasta ajungea în fața blocului din cartierul Militari, acolo unde locuiește împreună cu soțul ei, Victor Dăncilă.

Nora șefei Guvernului era în blugi, cu un tricou asortat și purta o pereche de pantofi sport. Imediat ce și-a parcat Volkswagen-ul Passat, nora premierului, care părea că se întoarce de la birou,  a scos din mașină un ghiveci cu flori și s-a îndreptat spre scara blocului în care locuiește. (NU RATA, AICI: BRIGADA “SILICOANE” A FĂCUT SENZAȚIE LA PISCINĂ!)

Elena Dăncilă, nora ”șefei de la Guvern”, locuiește într-un bloc comun

Nora Vioricăi Dăncilă e bugetară

Nora Vioricăi Dăncilă ocupă funcția de consilier juridic în cadrul Primăriei Sectorului 5. Potrivit declarației sale de avere, în ianuarie 2017, avea, împreună cu soțul ei, un apartament. O lună mai târziu a adăugat în declarație un alt apartament, plus 100.000 lei şi 5.000 de euro în conturi bancare, iar în luna mai a apărut şi un Volkswagen Passat. Elena Dăncilă a declarat venituri de 8.400 lei pentru primele cinci luni la Primăria Sectorului 5. Până să se angajeze la stat, nora premierului  se poza adesea în vacanţe exotice. (NU RATA, AICI: L-AM FILMAT CU O SEXOASĂ ÎN NUBA LA 3 DIMINEAȚA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...