Ea este prima femeie-patron de club din Liga 1! Fotografii in premiera cu “doamna Clarisa”!

Publicat: 28/11/2014 | 16:34

Ramasi fara patron, dupa ce Dan Capra a fost retinut pentru 30 de zile, petrolistii s-au trezit cu un sef-surpriza! Sotia finantatorului este cea care se va ocupa de club, iar jucatorii si angajatii au fost instiintati de acest lucru.

Liga 1 se afla in fata unei premiere! Evenimentele de la Petrolul Ploiesti, acolo unde patronul Dan Capra si mai multi oficiali ai clubului au fost retinuti de DIICOT, au dus la o situatie foarte interesanta. Astfel, in acest moment, clubul a ajuns pe mana unei femei! Este vorba de sotia lui Dan Capra.

Daniel Capra a fost contestat de suporterii Petrolului
Daniel Capra a fost contestat de suporterii Petrolului

“Pana se intoarce Dan, eu o sa ma ocup de club”

Sotia lui Dan Capra a fost adusa la audieri, insa nu a fost retinuta
Sotia lui Dan Capra a fost adusa la audieri, insa nu a fost retinuta

Astfel, imediat dupa retinerea sefului formatiei prahovene, nevasta finantatorului a mers in fata jucatorilor, la terenul de la Crangul lui Bot si le-a vorbit acestora incercand sa-i linisteasca. “Situatia este sub control, nu aveti de ce sa va faceti griji. Jucati si pentru Dan, el va reveni foarte repede, iar pana atunci eu o sa ma ocup de ce se intampla la club”, a transmis sotia lui Capra. Doamna Clarisa, asa cum este cunoscuta nevasta finantatorului gazarilor i-a instiintat si pe cei din club de noua ei “functie” si, mai mult, exista informatii ca va ocupa biroul de la stadion, cel care i-a apartinut pana acum sotului ei.

Dan Capra si sotia lui au fost dusi in fata procurorilor DIICOT
Dan Capra si sotia lui au fost dusi in fata procurorilor DIICOT

“Mergea cu echipa in deplasari”

Surse din cadrul clubului ploiestean spun ca sotia lui Dan Capra este obisnuita cu fotbalul. Astfel, in multe dintre deplasarile echipei in strainatate, aceasta facea parte din delegatia “gazarilor”. “Era destul de discreta si statea tot timpul cu fata ei”, au povestit cei de la Ploiesti. Vestea nu o sa le cada foarte bine suporterilor, cei care l-au contestat in mai multe randuri pe Dan Capra, iar in seara retinerii sale, acestia au mers la sediul DIICOT si au afisat un banner sugestiv: La multi ani cu executare!

Fanii Petrolului l-au injurat pe Dan Capra si i-au cerut sa plece de la club
Fanii Petrolului l-au injurat pe Dan Capra si i-au cerut sa plece de la club

 

CITESTE SI:

Patronii Petrolului au fost arestati preventiv! Fratii Capra, 29 de zile dupa gratii!

Imaginile publicate de CANCAN.RO i-au enervat pe fanii Petrolului. Capra a negociat in mare secret cu Niculescu si Nicolae!

 

A fost chemata la audieri

Daniel Capra (dreapta) a ajuns dupa gratii
Daniel Capra (dreapta) a ajuns dupa gratii

In urma cu doua zile, cei de la DIICOT au facut mai multe descinderi la resedinta lui Dan Capra, la sediul clubului Petrolul, dar si in unele locatii din Ploiesti si alte orase. Au fost ridicate si duse la audieri mai multe persoane, printre care Dan Capra si fratele lui, dar si sotia acestuia, care insa nu a primit mandat de retinere! In total, pentru acuzatia de eveziune fiscala si spalare de bani au fost retinute 7 persoane.
 

Citește și...