Ea este soția unuia dintre cei mai controversați comedianți din România! E super-sexy și…

Publicat: 04/01/2020 | 22:28

Mai țineți minte momentul cu rapperii din trupa Ha-rap, de la iUmor, care a fost aspru criticat de Mihai Bendeac și de Cheloo în semifinală? Cristi Dumitru, liderul trupei, este un stand-up-er cu acte în regulă, însă el și colegul lui scenă, Bogdan Nițu, au fost făcuți cu ou și cu oțet în fața unei țări întregi și eliminați din competiție de către jurați, pe motiv că au fost foarte slabi, venind în semifinală cu piesa „Blanao”. Dar Cristi nu are motive de tristețe, pentru că, acasă, îl consolează o femeie superbă, despre care puțini au știut până acum. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă spune, în exclusivitate, povestea lor de vis.

(VEZI ȘI: S-A AFLAT! CINE ESTE, DE FAPT, MUKINKA CHIBANGA, CÂȘTIGĂTORUL IUMOR. CÂȚI BANI A PRIMIT DE LA ANTENA 1)

Cântecul „Blanao”, departe de a fi fost motiv de amuzament, a stârnit comentarii răutăcioase din partea juriului. Astfel, cei doi artiști au ratat trecerea în marea finală și lupta pentru marele premiu oferit de Antena 1.

Dar știți că există o vorbă: ori ai noroc la bani, ori ai noroc în dragoste! Ei bine, se pare că proverbul se potrivește perfect pentru Cristi, care, chiar dacă nu a câștigat el marele premiu de la iUmor, are acasă o frumusețe la care mulți ar visa.

Se iubesc de câțiva ani

Poate că nu mulți s-ar fi așteptat ca „moșul” Dumitru să aibă acasă o mândrețe de femeie, mai ales că numeroase dintre glumele sale, din show-uri, sunt taxate drept un pic misogine… Ei bine, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a descoperit că el este însurat de câteva luni cu o superbă brunetă, pe nume Antonia.

Cei doi se iubesc de câțiva ani, dar abia în vară s-au căsătorit, iar acum au și un bebeluș. Tânăra cu aspect de fotomodel este una dintre cele mai apreciate stewardese de la Blue Air, dar va reveni la muncă abia la anul, pentru că acum este în concediu de maternitate. (CITEȘTE AICI: MARIAN GODINĂ L-A LUAT LA MIȘTO PE CHELOO, PE SCENA DE LA IUMOR: ”NICIUNUL DINTRE NOI NU-I AZI ÎN UNIFORMA PE CARE O MERITĂ”)

Nuntă în stil românesc

Cristi și Antonia, un cuplu frumos

„Cristi a întâlnit-o pe Antonia în urmă cu câțiva ani, la un show de-al lui, și de atunci sunt nedespărțiți. În luna iulie 2019 cei doi au decis să se căsătorească, mai ales că deja devenea vizibilă sarcina Antoniei.

Nunta lor a fost una în stil românesc. Cei doi miri chiar au dorit să poarte costume populare românești, dar stilizate”, ne-a dezvăluit o sursă din anturajul familiei. (NU RATA: MUKINKA A RĂMAS ÎN ROMÂNIA PENTRU O FEMEIE. CUM ARATĂ SOȚIA CÂȘTIGĂTORULUI IUMOR)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)