EBA și-a “accesorizat” ținuta lejeră, de vară, cu 45.000 €. Un ceas Hublot Big Bang Tutti Frutti cu aur roz și diamante, dar și o geantă Hermes Birkin Togo Orange Poppy au făcut diferența

Publicat: 10/07/2020 | 23:49

Elena Băsescu este, în continuare, una dintre cele mai sexy femei din România. Într-o “variantă” tonică, mezina fostului președinte și-a reluat aparițiile “de revistă”. Recent, fiica ex-șefului statului a atras privirile tuturor, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. Geanta Hermes și ceasul Hublot pe care le-a purtat au confirmat, din nou, că EBA este o femeie care se respectă din toate punctele de vedere.

(VEZI AICI: MEZINA FOSTULUI PREȘEDINTE REVINE “ȚIPLĂ” ÎN JOC. CÂT DE MULATĂ A APĂRUT EBA ÎN CARTIERUL MILIONARILOR)

În iunie 2018, Elena Băsescu a născut cel de-al treilea copil, o fetiță pe care a botezat-o Anastasia. Cu doi ani înainte, ea a divorţat de Bogdan “Syda” Ionescu, după patru ani de mariaj, din care au rezultat doi copii, Sofia Anais şi Traian Junior. După ultima sarcină, EBA a acumulat mai multe kilograme, de care a scăpat, din fericire pentru ea, în doar câteva luni. Iar în prezent are un corp de nota 10. Cele mai recente imagini realizate de CANCAN.RO cu mezina din familia lui Traian Băsescu sunt grăitoare în acest sens.

Cu un meniu bine stabilit și cu vizite dese la sala de fitness, Elena Băsescu a reușit să revină la silueta care a transformat-o într-una dintre cele mai sexy femei din România. Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o în timp ce intra în sediul unei firme din Capitală. Super-elegantă, EBA a atras privirile tuturor. A optat să iasă pe stradă îmbrăcată cu o pereche de pantalonași cu dantelă și o bluză mulată, ambele negre, care i-au scos în evidență formele. Iar papucii cu toc pe care i-a ales au contribuit din plin la imaginea de divă pe care o are în prezent.

(CITEȘTE ȘI: ELENA BĂSESCU A DAT DUSTERUL VIȘINIU PE UN BMW X6 XDRIVE 40I DE 90.000 €)

Elena Băsescu, cu 45.000 de euro pe stradă

Asta nu este, însă, tot. Elena Băsescu a demonstrat, încă o dată dacă mai era nevoie, că este o femeie cu stil și eleganță. Pe stradă a apărut cu o geantă Hermes Birkin Togo Orange Poppy, care valorează aproximativ 20.000 de euro. Piesa de rezistență a fost, totuși, ceasul Hublot Big Bang Tutti Frutti Apple, cu aur roz și diamante, plus o curea din piele de crocodil, al cărui preț de catalog pornește de la 25.000 de euro. Practic, EBA a ieșit la plimbare cu „accesorii” de nu mai puțin de 45.000 de euro. Imaginile cu fiica fostului președinte al României nu trebuie, sub nicio formă, ratate.

Elena Băsescu
Elena Băsescu, pe stradă cu o geantă Hermes și un ceas Hublot. În total, 45.000 de euro

(VEZI AICI: FIICA PREȘEDINTELUI A RENUNȚAT LA MERCEDES & RANGE PENTRU… UN DUSTER!)

După ce a plecat de la firma unde a avut treabă, Elena Băsescu s-a dus glonț la o bancă, de unde a scos bani. Ulterior, s-a retras la o terasă din zona Decebal, unde s-a întâlnit cu mai mulți prieteni. Acolo a petrecut în jur de trei ore, timp în care EBA s-a simțit perfect și a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze. Bruneta și amicii ei s-au relaxat și s-au bucurat de timpul pe care l-au petrecut împreună. În concluzie, Elena Băsescu a “înflorit” din toate punctele de vedere în ultimele luni, iar imaginile de ultimă oră confirmă din plin acest lucru.

Elena Băsescu
Elena Băsescu s-a simțit perfect în compania prietenilor

În plină dispută pentru “custodie”

Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe s-au despărţit, după doar doi ani de relaţie. Cei doi au împreună o fetiță, Anastasia, care a rămas lângă EBA. Ulterior, afaceristul ar fi hotărât să obțină “custodia” fetiței, iar domiciliul micuței să fie la mama lui.

(CITEȘTE ȘI: EX-UL ELENEI BĂSESCU A DAT ATACUL LA „FETELE DE ORAȘ”, DAR…)

Nici Elena Băsescu nu ar fi stat cu mâinile în sân. Şi-ar fi angajat un avocat, care ar fi liniștit-o, înaintea inevitabilului proces, că fetița va rămâne în grija ei. De altfel, apărătorii celor doi ar fi avut o primă rundă de negocieri. Nu ar fi ajuns, încă, la un rezultat care să fie pe placul celor două tabere. Astfel că nu este exclus să asistăm la un proces de durată, care va începe, probabil, când criza sanitară va lua sfârșit.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.