Echipa Marinei Almășan s-a ciocnit de chipul lui ”Liviu Dragnea” pe toate străzile din Istanbul.

Publicat: 19/06/2019 | 08:17

Vrând să marcheze într-un mod inedit încheierea unui nou sezon al emisiunii sale “Femei de 10, Bărbati de 10”, Marina Almășan și-a mobilizat echipa și au reușit să-și filmeze ultima ediție…la Istanbul!(CITEȘTE ȘI: VLOGGERUL SELLY (2 MIL. + ABONAȚI PE YOUTUBE) S-A DESPĂRȚIT DE IUBITĂ! ”PUȘTIUL-FENOMEN” ABI TALENT ÎȘI REVENDICĂ ”DIVORȚUL”: ”ZD@#&NȚA TA E A MEA…”)

Marina a avut și doi parteneri de nădejde : Institutul Cultural Român – filiala Istanbul si , respectiv, TRT – omologul TVR , în Turcia, prilej pentru realizatoarea de la TVR de a “proba” senzația transmisiilor directe într-unul din studiourile de televiziune ale TVR.

Marina Almășan a filmat la Istanbul

Dar nu filmările propriu-zise au constituit deliciul deplasării, ci contactul echipei TVR cu spectaculosul Istanbul, cu atracțiile sale binecunoscute, cu deliciile culinare, cu atmosfera exotică a acestui teritoriu atât de special, în care “se pupă” două continente și doua mări.(NU RATA, AICI: BREAKING NEWS. MUSCULOSUL DE LA ”BURLĂCIȚA” A FOST ARESTAT LA DOMICILIU! MOTIVUL…)

Marina Almășan s-a ciocnit de chipul lui ”Liviu Dragnea” pe toate străzile din Istanbul.

Unul din momentele de surpriză ale echipei l-a constituit invazia afișelor electorale ce înfățișau chipul mustăcios al unui lider turc, candidat la Primăria orașului, și care semăna leit cu… Liviu Dragnea!(NU RATA, AICI: FOTBALISTUL DE ”NAȚIONALĂ” ȘI-A LĂSAT AMANTA GRAVIDĂ!)