Edi amenință cu plecarea de la Mediaș: „La vară tragem linie… Eu nu sunt antrenor cu jumătăți de măsură!”

Autor: Cristian P
Publicat: 11/05/2019 | 14:11
Edi amenință cu plecarea de la Mediaș: „La vară tragem linie… Eu nu sunt antrenor cu jumătăți de măsură!”

Edward Iordănescu, antrenorul principal al formației Gaz Metan Mediaș, s-a arătat total nemulțumit de atitudinea pe care elevii săi au avut-o în meciul pe care l-au pierdut în „Groapă” cu Dinamo, scor 2-0.

Iordănescu jr. a declarat că a încercat tot ce a depins de el să-i capaciteze pe jucători la maximum în acest duel și să-i determine să pună pe planul doi latura financiară însă nu a reușit.

„Din păcate, trebuie să vorbesc prea puţin despre fotbal şi mai mult despre mentalitatea şi starea noastră de spirit. După 10 meciuri fără înfrângere şi rezultate pozitive, cu jocuri solide şi coerente, poate veni şi un astfel de moment. Dar nu e stilul meu să mă ascund după cuvinte şi trebuie să spun lucrurilor pe nume. Am încercat să ne agăţăm de rezultat şi nu meritam mai mult. A fost o săptămână dezamăgitoare, în care am făcut doar trei antrenamente şi jumătate, cu doar jumătate de echipă. Pentru că cealaltă jumătate a fost nemulţumită de restanţele salariale. Am încercat să-i conving că nu a fost vina clubului, le-am explicat, am venit şi cu bani de acasă şi probabil nu trebuia să fac asta”, a declarat Edward Iordănescu.

Tehnicianul ardelenilor a spus că la vară vat rage linie și nu a exluc variant despărțirii de Gaz Metan dacă lucrurile nu vor intra pe un făgaș normal.

„Din punctul meu de vedere, deciziile luate săptămâna asta au fost greşite. Când ai 4 puncte avans şi poţi face 7 şi să închizi play-out-ul, trebuie să faci altfel lucrurile. Eu nu sunt antrenor cu jumătăţi de măsură. Am o reputaţie şi nu mă compromit. La vară tragem linie şi vedem. Dacă nu le spuneam că nu stau pe bancă la acest meci, probabil că nu ne antrenam deloc”, a conchis Iordănescu jr.

După acest eșec din „Groapă” cu Dinamo, Gaz Metan a rămas pe primul loc cu 38 de puncte și mai are avans doar un punct în clasament față de „câini”.

 

Citește și...