Edith Gonzales a câştigat pariul cu viaţa! Veselă şi plină de vitalitate şi-a uimit prietenii

Publicat: 24/05/2017 | 18:29
Edith Gonzales a câştigat pariul cu viaţa! Veselă şi plină de vitalitate şi-a uimit prietenii

Actriţa mexicană Edith Gonzales pare să fi câştigat lupta cu cancerul pentru că este mai veselă şi mai plină de viaţă ca niciodată. Actriţa din telenovela ”Salome” le arătat prietenilor cât de bine se simte după tratamentul pe care l-a urmat şi care, se pare, i-a adus vindecarea de cumplita boală!

Chimioterapia a avut efectele ei negative, actriţa pierzându-şi podoaba capilară, dar nu şi încrederea că totul va fi bine. Tocmai de aceea, Edith a câştigat lupta cu boala, după tratamentul început acum mai bine de un an.

 

#lipsync#fun#fungirl#youroc #dancingqueen#lifeiswhatyoumakeit #coloryorlife#siyopuedotupuedes #elpoderestadentrodet #besame #besamemucho

A post shared by Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1) on

Ea ţine legătura cu prietenii şi cu fanii prin intermediul reţelelor de socializare, unde îşi aşterne gândurile, speranţele şi trăirile. Se simte foarte bine acum şi asta se vede din videoclipul postat pe Instagram, care i-a adus aprecierea fanilor. ”Eşti binecuvântată pentru că eşti foarte puternică. Multă sănătate!” (…) Eşti un exemplu de forţă şi determinare (..) Eşti o luptătoare, întotdeauna frumoasă, un exemplu pentru noi toţi. Dumnezeu te iubeşte” au fost câteva din comentariile fanilor.