Edward Iordănescu: „Mă motivează să avem un parcurs foarte bun!”

Autor: Cristian P
Publicat: 14/06/2018 | 14:00
Edward Iordănescu este noul antrenor al campioanei naţionale de fotbal, CFR Cluj, acesta fiind prezentat ieri de preşedintele clubului, Iuliu Mureşan, care a anunţat semnarea unui contract pe trei ani.

Edward Iordănescu, care şi-a început cariera de tehnician în 2010, a declarat, ieri, într-o conferinţă, că venirea sa la Cluj după Dan Petrescu îl onorează şi că şi-a propus să consolideze ceea ce acesta a început la CFR. „Vin după un antrenor pe care îl apreciez şi respect extrem mult, care a făcut performanţă, un antrenor care este aproape nu numai de mine sentimental, dar de familia mea, de tatăl meu, un fotbalist extraordinar. Este o plăcere să vin după el şi în plus sunt multe lucruri bune pe care le voi găsi aici şi voi încerca să le consolidez”, a spus Edward Iordănescu.

Acesta a amintit că de cele mai multe ori s-a aflat la Cluj ca adversar şi s-a arătat încrezător în capacitatea sa, dar şi a familiei sale de a se adapta într-un timp scurt la acest oraş. „Din nou am vrea, şi pentru acest sezon, posibilitatea să ne batem şi pentru un loc special în cupele europene, să ne regăsim printre echipele cele mai bune ale Europei. Toate lucrurile astea pentru mine sunt pozitive, de unde va veni şi o doză importantă de responsabilitate, dar mă şi motivează să avem un parcurs foarte bun”, a spus noul antrenor al echipei CFR Cluj.

Acesta a precizat că în următoarea perioadă se va axa foarte mult pe strategie şi selecţie.

Din nou staff mai fac parte Alexandru Radu, antrenor secund, Ioan Sterescu, Ioan Pârvu, Marius Francisc, ca analist, şi Cristi Dragotă, preparator fizic.

Campioana CFR Cluj se va reuni astăzi şi va pregăti startul noului sezon la Braşov, în perioada 17-27 iunie, fiind cazată la Hotelul Kronwell.

 

 

 

Citește și...