Edy de România, aroganță cu decapotabila la doar 15°C!

Publicat: 26/10/2018 | 23:07

Cunoscutul om de afaceri Eduard Ursescu sfidează, pur și simplu, toamna! (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Excentricul milionar s-a întâlnit cu un amic, ocazie cu care a făcut o ultimă aroganță, prezentându-se la întrevedere cu o decapotabilă, deși afară erau doar 15 grade Celsius. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de colecție cu celebrul businessman.

O mai veche cunoştinţă a lumii mondene din Capitală, Edy de România, pe numele său real Eduard Ursescu, este un mare amator de maşini de lux. Are în garaj două limuzine exclusiviste Rolls-Royce, dintre care una ”clasică”, dar şi un Porsche şi alţi bolizi cu mulţi cai putere. Cu care nu ratează nicio ocazie să facă „spectacol” pe străzile din București și nu numai. (Cum câștigi bani rapid)

A sfidat toamna

Recent, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Eduard Ursescu în compania unui bun prieten. Cei doi au purtat o discuție într-o cafenea, după care milionarul s-a retras spre superba limuzină pe care o deține. O decapotabilă pe care orice om de afaceri visează să o conducă. La întâlnire, excentricul businessman a sfidat, la propriu, toamna.

(CITEȘTE ȘI: EDY DE ROMÂNIA SI-A SCOS FAMILIA IN PARC. ÎN CE POSTURĂ A FOST FILMAT MILIONARUL! SOȚIA LUI S-A ÎNCHINAT!)

Pentru că, deși ne aflăm în luna octombrie, iar temperatura din ziua respectivă nu a depășit 15 grade Celsius, Edy de România a ales să se prezinte la întrevederea cu amicul său la volanul unei decapotabile, de culoare albă, care valorează o avere. După ce s-a despărțit de persoana cu care s-a întâlnit, excentricul milionar s-a dus glonț către impunătorul bolid. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Edy de România, aroganță cu decapotabila la doar 15°C!

În care s-a urcat și a plecat încotro avea treabă. Edy de România a oferit, astfel, o nouă aroganță, după ce, în urmă cu ceva timp, a ieşit în oraş într-o ţinută… să zicem mai specială, pentru că a ţinut să se asorteze cu… bricheta!!! (TOATĂ POVESTEA AICI) De precizat că, la fel cum s-a întâmplat și acum, Eduard Ursescu se afișează la întâlnirile de afaceri în cea mai bună formă, cu Rolls-urile care tronează în garajul său.

(CITEȘTE ȘI: Excentricul milionar Edy de România a facut aroganța supremă la Mamaia. Și-a adus masa de acasă în restaurantul preferat)

De unde vine supranumele “Edy de Romania”

Edy Ursescu este fiul fostului şef al restaurantului-cramă Moldova de dinainte de 1989, un tată extrem de influent la vremea respectivă. Actualmente este asociat la un fond de investiţii. Edy este un împătimit al maşinilor de lux, în parcul său auto găsindu-se, printre altele, un Rolls Royce de aproape jumătate de million de euro, unul Cabrio vechi, dar și un sprinten Boxster. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

De altfel, lui Edy de România i s-a dus vestea graţie pasiunii pentru maşini aparte, dar şi pentru petrecerile luxoase de pe Coasta de Azur. De acolo i s-a tras și porecla “Edy of Romania”, străinii omagindu-i astfel prezența aristocrată, dar și lejeritatea cu care cheltuia la petreceri sute de mii de euro.

(VEZI ŞI: Ce a făcut un celebru milionar când nu i s-a dat masă la LOFT Mamaia…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)