Ei sunt primii finaliști de la Românii au talent!

Publicat: 18/05/2019 | 09:16

Prima semifinală live a show-ului Românii au talent și-a desemnat și primii finaliști! Preferata publicului a fost nimeni alta decât croitoreasa căreia Mihai Petre i-a acordat direct Golden Buzz. 

Vineri seară a avut loc prima semifinală live a show-ului „Românii au talent”, în urma căreia au fost aleși primii concurenții care merg în finala competiției.

În prima semifinală live a show-ului „Românii au talent” au participat 12 concurenți. După ce fiecare și-a încheiat prestația, publicul a fost cel care a decis cine sunt cei care merg în finală. Astfel, în urma voturilor publicului, primul concurent care a fost trimis în finală este croitoreasa-cântăreaţă, Ana Maria Pantaze, căreia Mihai Petre i-a acordat Golden Buzz-ul. Ea a fost favorita telespectatorilor din prima gală live „Românii au talent”.

A doua în preferinţele publicului a fost micuţa dansatoare Ema Stoian, în vârstă de 10 ani. Pentru ea Andra a apăsat Golden Buzz. În finala „Românii au talent” au mai fost trimişi magicianul Magitot şi pianistul Rareş Bratu (15 ani).

De asemenea, juriul a avut şansa de a salva un concurent, iar alegerea lor a fost contorsionista Andreea Tucaliuc. Tot membrii juriului au fost cei care au decis cele două numere care au o şansă la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro, iar voturile au mers tot către Ema Stoian şi Magitot. Cea de-a doua semifinală Românii au talent va avea loc în data de 24 mai. Marea finală a show-ului va avea loc în data de 31 mai.

Citește și...