El este bărbatul care a ucis-o pe jurnalista Claudia Spineanu!

Publicat: 12/05/2018 | 19:28

S-a aflat identitatea bărbatului care a ucis-o pe Claudia Spineanu, jurnalista în vârstă de 34 de ani, din Drobeta Turnu-Severin. În urma investigațiilor, a reieșit faptul că la volanul mașinii care a spulberat-o pe tânăra jurnalistă se afla Viorel Coricovac.(CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV ÎN OLT! CINCI PERSOANE AU FOST RĂNITE)

Potrivit observatorul.ro, cel care a produs accidentul în care Claudia Spineanu și-a pierdut viața  se numește  Viorel Coricovac. Șoferul care a spulberat-o pe tânăra jurnalistă din drobeta Turnu-Severin este un bărbat certat cu legea, , în vârstă de aproximativ 44 de ani, care a fost condamnat la un total de 17 ani de închisoare, pentru furt, lovire și tâlhărie. Coricovac mai are condamnări în Italia și în Franța, pentru furt cu violență, trafic de arme, evadare și, respectiv, proxenetism și furt.

Reamintim că în noaptea de joi spre vineri, într-o intersecţie din Drobeta Turnu-Severin, maşina în care se afla tânăra de 37 de ani a fost spulberată de un alt autoturism la volanul căruia se afla Viorel Coricovac. Imediat după impact, bărbatul, care nu avea permis de conducere, a fugit de la locul accidentului.

Citește și...