El este omul care poate dezlega misterul mortii micutului ucis de maidanezi! Ajuta-ne sa il gasim si vei fi recompensat generos!

Publicat: 19/09/2013 | 18:21

Se implinesc apoape 3 saptamani de cand viata micutului Ionut Anghel a fost curmata de o haita de caini maidanezi. Vorbim aici poate despre cel mai socant caz din ultimii 10 ani, din Romania.

Caz asupra caruia planeaza in continuare mii de semne de intrebare.

Orice informatie care poate duce la identificarea barbatului poate urgenta rezolvarea cazului
Orice informatie care poate duce la identificarea barbatului poate urgenta rezolvarea cazului

In ciuda demersului jurnalistic fara precedent intr-un asemnea caz extrem de complicat (Cancan.ro fiind singura publicatie care a reusit sa puna mana pe filmarile de pe camere de supraveghere pe care nici macar Politia nu le avea), o singura persoana poate raspunda tuturor intrebarilor ramase fara raspuns.

Cum a ajuns micutul intr-o zona greu accesibila pana si unui adult?

De ce s-a sunat la 112 abia dupa 2 ore la disparitia copiilor?

Ce s-a intamplat exact pe maidanul unde Ionut si-a pierdut viata?

Barbatul are constitutie atletica si are parul inchis la culoare
Barbatul are constitutie atletica si are parul inchis la culoare

La toate acestea, doar barbatul care il inapoiaza bunicii pe Andrei, fratele mai mare al lui Ionut, poate sa raspunda. Considerat „martor cheie” barbatul in jur de 30 de ani, constitutie atletica si cu parul inchis la culoare – acesta purta la acel moment bermude deschise la culoare si o camasa in carouri de culoare alb si rosie si adidasi albi – este de negasit de la momentul tragediei.

Redactia cancan.ro pune la bataie o recompensa substantiala celor care ne pot ajuta in identificarea barbatului sau stabilirea unui contact cu acesta. Toti cei care detin informatii despre el sunt rugati sa apeleze numarul de telefon 0741 226 226 (valabil 24 din 24) sau sa ne scrie pe adresa pont@cancan.ro.

 

Recomandarea CIAO.RO