El e primul român care conduce bolidul Koenigsegg CCXS, mașină unicat de 1,2 milioane de euro

Autor:
Publicat: 16/05/2019 | 12:28

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor fotografii senzaționale cu primul român care conduce bolidul Koenigsegg CCXS, unicat în lume. Koenigsegg CCXS a intrat deja în Cartea Recordurilor, această super-mașină făcând istorie atunci când a atins 300 km/h în doar 21 de secunde.

Bolidul este făcut numai la comandă, are 1018 cai putere și costă nu mai puțin de 1,2 milioane de euro. Koenigsegg CCXS a fost proiectată de inginerul suedez Christian von Koenigsegg și poate fi descrisă ca fiind, cu adevărat, o bijuterie pe patru roți. Este cu atât mai interesant faptul că un român a reușit să conducă un asemenea bolid. Se numește Ionuț Carauleanu și, pe lângă pasiunea pentru mașinile formidabile -, a condus, pentru prima oară, faimosul Bugatti Chiron – își prezintă aventurile automobilistice pe canalul personal de YouTube ”Șoferul”.

Super-mașina Koenigsegg CCXS este una dintre cele mai exclusiviste mărci auto, la nivel mondial, întreaga producție – cu toate modelele – însumând doar… 150 de mașini.

Ionuț Carauleanu și bolidul Koenigsegg CCXS